Виктор Стоянов е безспорно джентълмен във всяко отношение. Той не

...
Виктор Стоянов е безспорно джентълмен във всяко отношение. Той не
Коментари Харесай

Секс или клюки: Виктор Стоянов е спал с две от момичетата от "Ергенът"?

Виктор Стоянов е несъмнено благородник във всяко отношение. Той не е от мъжете, които биха си разрешили да се хвалят пред другари с бройки и имена на мацки, с които е спал. Е, загатна, че има съществено либидо и се е случвало да прави по 6 пъти дневно секс, само че това са дребни детайлности.

В нета се носи слух обаче, че Виктор въпреки всичко е имал по-интимен контакт с две от девойките в " Ергенът ". Потребители настояват, че Дениз Хайрула и Алекс Гърдева са пробвали от любовта на Виктор, само че информацията е изцяло непотвърдена. Факт е, че Виктор е много непосредствен с Гърдева, за която се приказва, че е победителката. 

Виж още: " Виктор ѝ сподели че е кучк*, само че в тази специалност ще е топ ": Потребители избухнаха против Капитонова 

В един от епизодите Дениз пък намерено се закачаше с Викотор, питайки го " играе " ли му се, а той, с леко стеснение, удостовери, че е много навит. Е, това са почтени закачки, само че източници на Vbox7 също настояват, че Виктор е имал по-близки връзки с някои от мацките. По-рано се чу, че Бонбонова е едно от тези девойки, само че на този стадий тя не е споделяла сходно нещо. Би обяснило обаче любовта, която тя изпитвала към Виктор, тъй като тя е единствената, която изглеждаше същински заинтригувана от ергена.

Виж още: Райна с фука с нови гърди? Певицата сподели сочни форми по бански

Изображение: https://www.instagram.com/viktor_s_s/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР