Виктор Николаев направи връзка между Капките и инцидента с ГешевОт

...
Виктор Николаев направи връзка между Капките и инцидента с ГешевОт
Коментари Харесай

Виктор Николаев направи връзка между инцидента с Гешев и Капките

Виктор Николаев направи връзка сред Капките и случая с Гешев

" От сутринта в студиото си приказваме, че всичко както и да стартира, приключва с " Бяла роза ".

Сутринта започнахме с атентат, в този момент ще приключим с " Бяла роза ". 

Това разяснява водещият Виктор Николаев при представянето на Тома, който е седмичния победител в шоуто " Като две капки вода " с именитата ария на Славка Калчева. 



Беше доста готино, огромен кеф, тъй като имаше ужасно доста хора на сцената да играят дружно с мен, описа Тома.

Мисля, че добре направих вибратото на Славка Калчева. Много се тормозих като я видях какъв брой съществено ме гледа, само че допускам, че  е обикновено като гледаш по какъв начин някой те имитира и несъмнено се притесняваш.

Аз също се притеснявах да не преиграя, да не прекаля с вибратото. Сега като се виждам, то по-добре да не се виждам, само че като се чувам, мисля, че добре се получи, разяснява артистът. 



Мина ми през мозъка да прекаля малко, на Христо Гърбов това му се получава доста добре. Обаче като гледах Славка Калчева такава супер сериозна, по какъв начин. Дори да не беше там, отново нямаше да направя облика малко смешен. Не бих.

Ние сме другари със Славка Калчева, тя слуша рок. Засичали сме се по участия и сме си говорили на рокаджийски тематики, описа Тома.

За идващото предаване ми се падна Тина Търнър и то тъкмо клипа с оня характерен подскок. Ама другояче по кое време ще вляза в този облик, готино е, разяснява той.



 
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР