Виктор Николаев е крайно възмутен от това, което се случва

...
Виктор Николаев е крайно възмутен от това, което се случва
Коментари Харесай

Виктор Николаев побесня заради куп мъртви българи! Иска министерски глави

Виктор Николаев е извънредно засегнат от това, което се случва на столичното летище. Той укори служебния министър на опазването на здравето Стойчо Кацаров и сътрудника му, занимаващ се с превоза - Христо Алексиев.

Водещият на "Здравей, България " по Нова ТВ напряко побесня и стартира да ръкомаха в ефир яростно.

Поводът за всичко това бе кадър от столичното летище, на което се вижда по какъв начин пасажерите не съблюдават разстояние, а са един до различен, редеейки се на опашка. Това влуди Николаев, който непосредствено избухна и остро атакува шефовете на ведомства.

"Никаква отдалеченост, за четвърти път получаваме сходни фрагменти. Няма кой да направи забележка. Абсолютно не им дреме. На министъра на превоза не му дреме, дето е потопен с тоя транспортен съд, че на Летище София се случа това. Няма кой да разпореди надзор и разстояние при ", сподели той.

"Няма ви, нито единият министър, нито другия. Това става на летището и вие не взимате отношение за следващ път ", укори ги Николаев.

Мира Иванова акцентира, че всичко това се случва на ниското равнище на имунизирани сега в страната. "Уравнението през днешния ден е дало 178 жертви ", акцентира тя.
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР