Вижте съветите на експертите, ако искате да постигнете съвършен резултат

...
Вижте съветите на експертите, ако искате да постигнете съвършен резултат
Коментари Харесай

9 съвета, които трябва да знаете преди сами да си боядисате косата

Вижте препоръките на специалистите, в случай че желаете да постигнете идеален резултат и в това време да не провокирате появяването на някакъв проблем, преди сами да си боядисате косата.
Магазините са цялостни с бои за коса. Цели стени от разнообразни, изкушаващи нюанси. И е толкоз елементарно – купувате, прибирате се вкъщи и си променяте цвета в оня, който ви се желаете. Не губите време да посещавате салон, а е и надалеч по-евтино. Но дали е толкоз елементарно? Боядисването на косата в домашни условия не е задача невъзможна. Но е значимо да знаете някои съществени правила и постоянно да ги прилагате на процедура. Така ще сте сигурни, че ще получите точно оня резултат, който задачите, ще знаете дали даден цвят е изпълним или не, и не на последно място – ще си спестите неприятни раздразнения по кожата или увреждания на косата.

Ето препоръките на специалистите по най-важните въпроси:

Защо е по-добре да боядисваме косата си, когато е мръсна?
Защото себумът обгръща кожата и косъма и по този начин ги защищава от агресивното влияние на боята . Макар че в последно време формулите на боите да са оптимално щадящи, е по-добре да се нанасят на по-мръсна коса, а не върху чиста.
Нужно ли е да се употребява и балсамът, прибавен в пакетите?
Да, тъй като приложеният артикул е съгласуван с съответния тип багра, който употребявате. Той „ запечатва “ цвета и в това време подхранва косата, придавайки й искра и мекост.

Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР