Вижте най-добрите електромобили в Европа от 13-ти до 16-ти септември в

...
Вижте най-добрите електромобили в Европа
от 13-ти до 16-ти септември в
Коментари Харесай

Hyundai ще направи премиера на KONA Electric на ELECTRO MOBILITY EXPO

Вижте най-хубавите електрически автомобили в Европа от 13-ти до 16-ти септември в Sofia Ring Mall

Hyundai ще направи премиера на електрическия кросоувър KONA Electric на първото профилирано ревю ELECTRO MOBILITY EXPO 2018. Така България става една от първите страни в Европа, където корейският производител предлага изцяло електрическата версия на компактния SUV KONA. Моделът идва с впечатляващите 204 к.с. максимална мощ и 395 Нм въртящ миг, а 64-киловатчасовата батерия му позволява да измине до 480 километра с едно зареждане.

Автомобилът, който ще забележим от 13-ти до 16-ти септември в Sofia Ring Mall е по-мощният от двата разновидности на KONA Electric, който Hyundai предлага на пазара и форсира до 100 км само за 7.6 сек. За цялостно зареждане на батерията са нужни към 9 часа и половина, само че инженерите на Hyundai са разработили и бързо зарядно, което ще зареди батерията на 80% единствено за 54 минути. По-малката батерия - 39.2 кВч – се зарежда за 23 минути до 80% от потенциала си.

На ревюто в София корейският производител ще показа и хитовия си IONIQ Electric. Подобно на кросоувъра KONA, IONIQ Electric се предлага с новата автономна система за придвижване на Hyundai с функции като адаптивен круиз надзор, асистент за поддържане на лентата, аварийна спирачка с различаване на пешеходци. Улесненията за лидера допълват Head-Up дисплей, безжично зарядно, връзка за смартфони, отопление/вентилация на предните седалки и не на последно място – 8 години цялостна гаранция на батерията до 200 000 км.

Освен електрически автомобили, ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 ще представи необятна гама електрически превозни средства – от лекотоварни модели до мотопеди и колела. Запознайте се с велосипедите на E-Mountain Bike. Състоящи се от три съществени съставния елемент: батерия, контролер и електродвигател, те се отличават със специално разработената рама, която по дизайн на фирмата се създава в София. Оборудвана с разнообразни съставни елементи, тя придава изцяло друг темперамент на моделите: от градски колела до безкомпромисни офроуд машини, или пък балансиран микс от двете. За изложението в София EM е подготвила 4 модела от различен клас. Базисният модел развива скорост към 25-30 км/ч. и може да измине 25 км. в града. City Pro е по-бърз и притежава динамиката на мотопед, само че е значително по-лек. Можете да се придвижвате с 40 - 45 км/ч. в обитаемоте места, като изминете около 50 км. Третото предложение от EMB носи името Explorer и, с изключение на в градски условия, може да стъпва комфортно върху сложни за обикновения байк терени – освен това със скорост от 60 км./ч. и пробег към 60 - 65 км. Любителите на планината могат да стигнат върха с модела Fury. Той към този момент е тестван на недостъпни за множеството превозни средства места, може да развие 80 км/ч., а пробега му е почти 80 км.

ELECTRO MOBILITY EXPO 2018 ще се организира от 13-ти до 16 септември в Sofia Ring Mall и включва 4-дневна експозиция, тест драйв и демонстрации. Входът за ревюто е безвъзмезден. Вижте повече на: https://emobilityexpo.eu/bg/.
Източник: auto-press.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР