Вижте какво каза звездата на АржентинаЗвездата на световния футбол Лионел

...
Вижте какво каза звездата на АржентинаЗвездата на световния футбол Лионел
Коментари Харесай

Меси: Радвам се, че последният ми мач на Световно ще е финал


Вижте какво сподели звездата на Аржентина

Звездата на международния футбол Лионел Меси удостовери, че ще изиграе последния си мач на Световното състезание, когато Аржентина се изправи против Франция или Мароко на финала в неделя в Катар.

Меси беше в главната на успеха на Аржентина с 3:0 над Хърватия на полуфинала нощес и в случай че завоюва своя мач номер 172 за отбора в кариерата си ще донесе на страната първа купа от Световното състезание от 1986 година насам.

" Чувствам се доста благополучен, че мога да реализира това - да завърша кариерата си на Световно състезание по футбол като изиграя последния си мач точно на финала ", сподели Меси пред аржентинската медия " Diario Deportivo Ole ".

" Има доста години за идващия Мондиал и не мисля, че ще мога да го направя, а да завърша по този метод ще бъде най-добре ", добави капитанът на Аржентина.

35-годишният футболист играе на пето Световно състезание, като надмина върха на Диего Марадона и Хавиер Масчерано.

С петия си гол в Катар той също по този начин изпревари Габриел Батистута и стана голмайстор номер 1 за Аржентина на Световни шампионати, отбелязвайки 11 попадения.

" Всичко е хубаво по отношение на тези върхове, само че значимото е да успеем да реализираме задачата на целия тим, което е най-красивото нещо. Ние сме единствено на една крачка, откакто се борихме настойчиво и ще дадем всичко от себе си, с цел да се случи този път ", добави Меси.

Източник: tribune.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР