Вижте какви са правилата и какво трябва да избягвате при

...
Вижте какви са правилата и какво трябва да избягвате при
Коментари Харесай

Как да украсите коледната елха за да привлечете късмет и пари?

Вижте какви са разпоредбите и какво би трябвало да избягвате при накичване на елхата съгласно фън шуй!

Нова година е, денят, в който се чества новото начало, популяризира се позитивна сила и във въздуха има позитивни трептения. По време на новогодишните празници доста хора украсяват дома си, подреждат пространството и го вършат допустимо най-приятно.

Фън шуй предлага избрани правила за подредбата и украсата на дома за Нова година, изключително що се отнася до слагането на новогодишната елха.

Фън шуй препоръки за накичване на елхата и дома за Нова година:

Почистете дома

Преди да влезете в новата година е време да почистите дома от ненужни неща. Къщата би трябвало да е подредена, без доста предмети, с цел да може силата да циркулира свободно. Рециклирайте или дарете всичко, което към този момент не ви радва, не ви оказва помощ или служи.

Създайте позитивна атмосфера

Създайте удобна атмосфера в дома, запалете свещи, украсете къщата, пуснете музика. Нека всичко предвещава наслада. Новата година е ден, в който би трябвало да избягвате споровете, значимо е да се свържете с близки хора, да покажете любовта си и дружно да разсъните искрите на романтиката, щастието и задружността.

Най-добрите дарове

Според фън шуй, подаръците за Нова година би трябвало да са свързани със здравето. Например, можете да подарите на обичан човек участие във фитнес зала или басейн, да платите за масаж или за диета от диетолог. Може да подарите и облекла, нещо меко, хубаво и топло. Избягвайте парите като подарък, по-добре е да е знак на внимание от сърце, който има смисъл.

Фън шуй за новогодишната елха

Най-добрите цветове за декорация на коледната елха за 2023 година са черно, мрачно синьо и ярко синьо, съобразени с силата на Черния воден заек, под чийто знак е идната година съгласно китайски хороскоп. Те са идеални за избор на облекла и за избор на декорация за коледната елха.

Най-доброто място за слагане на коледната елха съгласно фън шуй се дефинира от това какво желаете да привлечете:

Изток за фамилно благополучие и здраве Югоизток за привличане на благосъстояние и шанс На юг за популярност и известност

Неблагоприятното разположение за елхата е под стълбите, в кухнята, както и да се слага с лице към тоалетната.

Важно е да ревизирате дали светлините на коледната елха работят. Избягвайте да поставяте коледната елха по този начин, че да блокира пътя към изхода на къщата, т.е. да пречи на свободното придвижване в дома.

Освен това, не прекалявайте с декорациите.

Източник: bukvarche.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР