Вижте как ще се развива според датата на срещата ви.Знаехте

...
Вижте как ще се развива според датата на срещата ви.Знаехте
Коментари Харесай

Връзката ви също има зодия

Вижте по какъв начин ще се развива съгласно датата на срещата ви.

Знаехте ли, че и вашата връзка има своя зодия?

Е, експертите са безапелационни, че с изключение на съвместимостта в характерите на двама души, началото на тяхната връзка също играе значима роля в развиването на тяхните взимоотношения. И по-точно датата на първата целувка и първия боязън.

За да разберете каква ще бъде вашата, спомнете си вашата първа среща!

Овен (21.03. – 20.04.)

Ако вашата първа среща с обичания човек се е състояла в посочения нагоре интервал, то настойникът на вашата връзка е зодия Овен. Специалистите са безапелационни, че той е много подъл за всевъзможни запознанства. Грозят ви, с изключение на обич от пръв взор, и доста разногласия, обиди и даже разлъка.

Близнаци (22.05. – 21.06.)

Немирните Близнаци носят на връзката люти разногласия, придружени с чести изяснявания на връзките. И въпреки всичко ще изживеете една много бурна обич, само че осеяна с проблеми.

Рак (22.06. – 22.07.)

Астролозите са безапелационни, че връзките почнали през този месец са най-дълготрайните. Оказва се, че хората, срещнали се в този интервал се допълват освен в характерите си, само че и интуитивно схващат потребностите на другия.

Лъв (23.07. – 22.08.)

Интересното тук е, че хората, които са се срещнали в този плевел летен интервал, постоянно имат здрави връзки, а сътрудниците са доста сплотени. Ето за какво не е учудващо, когато двамата стигнат и до брак.

Дева (23.08. – 23.09.)

Двойките, почнали връзка в месеца с настойник зодия Дева, да се приготвят за сложни взаимоотношения. Тях ги чакат разногласия даже за най-дребните неща. Това обаче постоянно се оказва и сериозна причина за разпада на връзката.

Везни (24.09. – 23.10.)

Тази връзка е относително постоянна. Партньорите постоянно целят постигането на висок обществен статус, като е допустимо даже да водят лицемерен живот. Въпреки това, връзките сред двамата са доста мощни.

Скорпион (24.10. – 22.11.)

Подобно на представителите на зодия Скорпион, и връзките, почнали в този интервал са извънредно буйни. Любовта сред сътрудниците нормално пламва много бързо и е придружена с доста пристрастеност, само че и доста ревнивост.

Стрелец (23.11. – 22.12.)

Като извънредно прочувствени същества, и връзката, “родена ” под знака Стрелец предвещава съществуването на доста мощни усеща. Доста постоянно двойките, които се срещат в този интервал, стартират да желаят и общи наследници.

Козирог (23.12. – 20.01.)

Подобно на прикритите Козирози и връзката, зародила в този интервал, би била мудна и сътрудниците не биха се разкрили един пред различен незабавно. И двамата мъчно биха се отпуснали, само че когато това се случи, е за положително.

Водолей (21.01. – 18.02.)

Като цяло това ще е една спокойна и хармонична връзка, а двамата сътрудници ще съумяват да ценят взаимната си независимост. Този обаче, който се привърже доста и има големи упования от другия, единствено ще страда.

Риби (19.02. – 20.03.)

В началото на връзката, зародила в този един месец, са вероятни дрязги са дребни неща. Това обаче ще бъде, до момента в който си напаснете характерите. Когато това се случи и съумеете да преглътнете егото си, то връзка има късмет да бъде доста постоянна.

Инфо: http://www.missbloom.bg

Източник: diana.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР