Вижте една от последните прогнози на синоптиците на БАН, дни

...
Вижте една от последните прогнози на синоптиците на БАН, дни
Коментари Харесай

Една от последните прогнози на синоптиците на БАН

Вижте една от последните прогнози на синоптиците на Българска академия на науките, дни преди да спрат работата си. По техни думи дните до стопирането на работата им са 5. Това излиза наяве от уеб страницата на Национален институт по метеорология и хидрология п.

През нощта над по-голямата част от страната ще бъде най-вече ясно. По-значителна облачност и на обособени места краткотрайни валежи ще има в източните региони. Утре ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че без основни превалявания. Вятърът ще отслабне, единствено в източните региони ще се задържи до сдържан от североизток. Максималните температури ще бъдат сред 25° и 30°.

Над планините ще доминира слънчево време с краткотрайни нараствания на облачността, само че основни превалявания не се чакат. Ще духа слаб до сдържан север-северозападен вятър. Максимална температура на височина 1200 метра към 19°, на 2000 метра – към 12°.

Над Черноморието ще има променлива облачност, без основни превалявания. Ще продължи да духа до сдържан вятър от североизток. Максимални температури на въздуха: 24-28°. Температурата на морската вода е 24-26°. Вълнението на морето ще бъде 3 бала.

На 14.09.2018 слънцето ще изгрее в 07:05 часа и ще залезе в 19:39 часа. Продължителност на деня 12:34 часа.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР