Вижте част от офертите, които не са за изпускане Шопинг

...
Вижте част от офертите, които не са за изпускане Шопинг
Коментари Харесай

Мисия eMAG Black Friday

Вижте част от офертите, които не са за изпускане

Шопинг събитието Black Friday продължава да се радва на възходящ интерес, като съвсем цялото градско население у нас (96%) знае за акцията, а трима от четирима българи, живеещи в градските региони, имат намерение да купят нещо от него. Онлайн си остава желан канал за Black Friday покупки, като отделеният бюджет е с над 20% по-висок от предходната година – това са част от изводите на обичайното годишно изследване на Kantar* за потребителските настройки преди акцията.

За 11-та поредна година eMAG дава отговор на настоящите трендове в онлайн търговията, като провежда своя Black Friday, започващ този петък, 17 ноември. За него те са подготвили близо 1 000 000 предложения от разнообразни категории на атрактивни цени, както и необикновени предложения, които както нормално са част от Black Friday предложенията на платформата.

Неразделна част от акцията е и страстта, обвързвана с нея. Традиционно, eMAG прави така наречен blackout (затъмнение) на уеб страницата си, преди да посрещне натоварения трафик от искащи да се снабдят със артикули на атрактивни цени. Сайтът става деен рано сутринта, след 7 ч., в деня на Black Friday, като някои от офертите за акцията се изчерпват безусловно за минути. Миналата година да вземем за пример, единствено за 1 минута първоначално са били поръчани 2 282 броя продукта. Абсолютно справедливо я назовават златната минута.

 Мисия eMAG Black Friday

За да е сполучлива задачата, онлайн ритейлърът дава потребни препоръки.
Инсталирайте мобилното приложение на eMAG и активирайте известията, с цел да разберете по кое време стартира Black Friday 2023; Запазете авансово обичаното си място за доставка, с цел да можете бързо и комфортно да вземете поръчките си. Тази година на Black Friday за клиентите на eMAG, с изключение на доставка до адрес, ще бъдат разполагаем над 1 000 куриерски офиси в цялата страна, над 400 автоматизирани шкафчета за доставка easybox, както и шоурумите на компанията в София, в Serdika Center и Paradise Center, и в Пловдив, в Plovdiv Mall; Запазете вашата карта в акаунта си, с цел да вършиме поръчки несъмнено и бързо; Подгответе авансово лист с обичани артикули, с цел да ги добавите елементарно и комфортно в кошницата.
За в допълнение ентусиазъм eMAG разкриват определени предложения, които са включени в акцията. Вижте част от тях, които не са за изпускане**:

  (50 броя Black Friday оферта) – хитов артикул, екипиран с умна технология, която контролира температурата на въздуха, с цел да предотврати прегряване на косата и да я резервира здрава и блестяща.
Източник: rozali.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР