Виждам те КАТ-Варна Пороят, връхлетял Варна днес, докара ядове на някои,

...
Виждам те КАТ-Варна
Пороят, връхлетял Варна днес, докара ядове на някои,
Коментари Харесай

Пороят създаде главоболия във Варна, зевзеци се забавляваха в локвите

 Виждам те КАТ-Варна Пороят, връхлетял Варна през днешния ден, докара кахъри на някои, а други използваха обстановката, с цел да се забавляват с младежко възприятие за комизъм, видя Varna24.bg от снимки и клипове, качени в групата " Виждам те КАТ-ВАРНА ".

Заради придошлата вода се наложи да бъде затворен краткотрайно част от бул. " Левски " в сектора от " 8-ми крайморски полк " до постройката на РЗИ-Варна. Екипи отводняваха шахтите, с цел да поемат дъждовната вода, а в същото време до тях двама младежи голи до кръста се киснеха под плажен чадър в локвите. 

" Ще вървим с моето пиленце на локва ", споделя единият, а другият дава отговор: " Ние сме подготвени за локвите, а те дали са подготвени за нас? "

Появата им по булеварда накара ядосаните водачи да се ухилен и да им свирят с клаксоните, а младежите отзивчиво махаха на всички. Клипът бързо съумя да разсее облаците и в обществената мрежа, където се трансформира в шлагер. 

В същото време голямо езеро погълна автомобил на зеленчуковата борса в града, демонстрират фрагменти от групата.

Пак във " Виждам те КАТ-ВАРНА " се появи фотография на паднало дърво, което е препречило дребна улица във Варна, само че авторката на фрагмента не прецизира местонахождението му.  

 

От пресцентъра на Община Варна изпратиха и публична информация за провалите след проливния дъжд.

38 литра на кв. метър дъжд се изля във Варна от 13 ч. до 17 ч. през днешния ден при средномесечна норма от 46 литра на кв. м. /за целия месец юни/, заяви дежурният при Национален институт по метеорология и хидрология - Варна.

Осем сигнала са подадени до 16,30 ч. при дежурния към общината - за запушени шахти и паднали клони. Граждани са уведомили за надигнат асфалт на пътя в региона на ДКЦ " Чайка ", където се прави ремонт от ВиК - Варна. Сигналът е предаден на водното сдружение, откъдето са поискали помощ от КАТ, с цел да бъде контролирано придвижването.

Поройният дъжд за малко наводни бул. " Първи май " в регион " Аспарухово ", на място са реагирали екипи на Община Варна и на пожарната. Сигнали са подадени за наводнени асансьорни шахти в частни парцели в кв. “Бриз " и Траката.

На три сигнала е реагирала компанията, която поддържа дъждовната канализация. Заради избити капаци на шахти от проливния дъжд, които преливат, за малко бе затворен сектор на бул. " Васил Левски ". На място реагираха екипи на ВиК и на Второ РПУ. Реагирано е  на сигнали за преливащи шахти на ул. “Роза " и ул. “Подвис ", автоподлеза до сп. “Почивка ".
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР