Виждам те КАТ-Варна Две деца са пострадали в катастрофа, станала на

...
Виждам те КАТ-Варна
Две деца са пострадали в катастрофа, станала на
Коментари Харесай

Две деца пострадаха в катастрофа след отнето предимство във Варна

 Виждам те КАТ-Варна Две деца са потърпевши в злополука, станала на кръстовището на ул. " Ружа " и ул. " Лотос " във Варна, научи Varna24.bg .

От пресцентъра на полицията оповестиха за медията ни, че сигнал за случая е подаден в 11.15 часа. Сблъскали са се два автомобила, а на задната седалка на единия са пътували две деца. Те са отведени в болнично заведение за обзор контактни и в схващане и все още няма информация дали са потърпевши тежко. Екип на КАТ е на място с цел да обясни аргументите и събитията, довели до случая. 

Очевидци на злополуката обаче споделиха за медията ни, че до произшествието се е стигнало след отнето преимущество. Ето какво показа дама, живееща наоколо до мястото на случая: 

" Аз не съм участвала, само че чух трясъка и излязох на терасата. Очевидци споделят, че сивия автомобил, фолксваген, е идвал от ул. " Прилеп " по ул. " Лотос ", а бусът се е движил по ул. " Ружа ". Той не е спрял на кръстовището въобще, като по този метод е лишил преимуществото на дясностоящия лек автомобил.

В резултат на удара фолксвагена се завърта и се удря в близкия тротоар.

В лекия автомобил е имало деца на задната седалка. Едното от тях на забележима възраст към 10-12 години, е извадено с окървавено лице и нос и се е оплаквало от болки в главата. 

Проблемът е, че бусовете, които зареждат магазините в региона, карат по допустимо най-лошия метод. Отнемат преимущество, стопират по тротоарите. Децата ни със боязън се движат по улиците. "
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР