Виждали сме Хари и Меган в компанията на Камила Паркър

...
Виждали сме Хари и Меган в компанията на Камила Паркър
Коментари Харесай

Принц Хари, Меган Маркъл и подкрепата от Камила Паркър

Виждали сме Хари и Меган в компанията на Камила Паркър едвам няколко пъти, само че това надалеч не значи, че двамата не са в положителни връзки със брачната половинка на принц Чарлз.

В последните сложни седмици за херцога и херцогинята на Съсекс, точно Камила Паркър е един от хората, които им оказват най-голяма поддръжка.

Херцогиня на Корнуол знае доста добре от горчивия си опит какво е всички да са против теб, изключително медиите, по тази причина може да даде значими препоръки и най-много да изслуша и успокои Хари и Меган, които се сблъскаха челно с ударите на славата в тази една година, откогато са семейство.

Според източници от кралския двор, Камила е останала също толкоз сюрпризирана от чутото в документалния филм за пътуването на херцога и херцогинята в Южна Африка, колкото и всички останали членове на кралското семейство.

Но вместо да ги съди, че са споделили прекомерно доста, Паркър влиза в ролята на техния " дирек на поддръжка ", осъзнавайки какъв брой в действителност им е мъчно на Хари и Меган.

А Камила е приела за своя персонална задача всички към нея да са усмихнати и щастливи, да не престават напред с гордо вдигната глава. Точно както тя направи преди години, успявайки от държанка на Чарлз да се трансформира в фаворитка на немалка част от британците, написа Vanity Fair.

Освен това, херцогинята на Корнуол същински харесва Меган и не желае да я вижда да страда. Смята и че двете могат да бъдат доста положителни съдружници в борбата против всички, които им мисля злото и не се тормозят да го кажат.

Камила Паркър има едно строго предписание, което не нарушава - да не се бърка в персоналния живот на принцовете Уилям и Хари. Въпреки това, тя следи деликатно протичащото се с тях и е постоянно подготвена да помогне, в случай че имат потребност от нея.

Какъвто е и сегашният случай с херцога и херцогинята на Съсекс. В документалния филм Меган показа, че доста рядко хората я питат по какъв начин е, което се одобри към пряк удар към кралското семейство за неналичието на поддръжка. Но очевидно е трябвало да изрази възприятията и мислите си на всеослушание, с цел да й се притекат всички на помощ. /lifestyle.bg
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР