Вижда се краят на политическа партия Продължаваме промяната“ (ПП) в

...
Вижда се краят на политическа партия Продължаваме промяната“ (ПП) в
Коментари Харесай

Идва краят: ПП се разпада заради ДС ченгета

Вижда се краят на политическа партия „ Продължаваме промяната “ (ПП) в област Кърджали, която в никакъв случай не е била същински работеща, тъй като в противоположен случай преди локалните избори нямаше да бъдат позволени сътрудници на Държавна сигурност (ДС) на значими позиции.

Това твърди някогашният към този момент ардински координатор на Политическа партия Исмет Осман, който предходната седмица разгласи, че всички от общинската конструкция напущат партията.

„ 6-ма бяхмe на първото заседание. Дадохме си мъжка дума, само че се оказа, че тези мъже „ нямат топки “ и за тях е по-важно къде ще царапят някой лев “, отбелязва Исмет Осман, който беше претендент за общински консултант от Политическа партия и претендент за кмет на село Бял извор.

Реклама

На локалните избори Политическа партия се показа най-зле в Кърджали, това е единствената област, в която партията няма нито един общински консултант. Коалицията ПП-ДБ има двама представители в разпоредителния орган в Кърджали, само че те са от „ Демократична България “.

Назначените от централата на Политическа партия в област Кърджали „ бягали в коридори на други партии “, сочи разочарованият от политиката на „ Промяната “ в Източните Родопи.

Източник: narod.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР