“Виж приятелю, ти си на моите години горе-долу, избрали са

...
“Виж приятелю, ти си на моите години горе-долу, избрали са
Коментари Харесай

Ицо Хазарта: Много е рейтингово да кажеш: Стига си ревал, има и по-важни от теб

“Виж приятелю, ти си на моите години почти, избрали са те, станал си професор по медицина, значи имаш висок разсъдък. После са те избрали за министър, което ненапълно обезсмисля предходното ми изречение. Не мога да приема, че на такова равнище той може да каже, че някой българин не е приоритет, всеки е приоритет, всички сме подвластни един от различен. Навремето един политик решил, че евреите не са му приоритет. И въпреки да е друго резултатът може да е еднакъв “. Това сподели Христо Петров, по-известен като, в предаването " Лице в лице " по БТВ по адрес на здравния министър проф. Костадин Ангелов.
Преди дни рап артистът разбуни духовете с обява във Фейсбук. " Моят статус не бе " Отваряйте кръчмите и нощните заведения ", не съм ненормален и ми е ясно, че през януари 2021 година в Европа няма отворени нощни заведения. Но не мога да приема човек на такова високо равнище да каже на някой българин, че той не е приоритет “, добави изпълнителят. “Аз не желая да съм безстопанствен представител, само че ми прави усещане, че към този момент не можеш даже да попиташ по кое време отново ще можеш да работиш “, добави той.
 Ицо Хазарта: Отношението на ръководещите е плюнка в лицето на всеки българин Ицо Хазарта: Отношението на ръководещите е плюнка в лицето на всеки българин
Рапърът Ицо Хазарта разгласява във Фейсбук изострен коментар по адрес на министъра на опазването на здравето проф. Костадин Ангелов. Повод за н...
" Много е рейтингово да кажеш: “Стига си ревал, има и по-важни от теб “. Тези хора – ресторантьорският отрасъл и заведенията - задават елементарен въпрос: Кажете при какви условия вероятно бихме имали опция да работим – когато заболелите паднат под 100 дневно или под 5 дневно? Отговорът от властта и от обществото нормално е стига сте ревали “, разяснява изпълнителят.
“В сегашното държавно управление, доколкото знам - екоминистърът е добър танцьор, министърът на енергетиката е добър счетоводител, министър-председателят е бил телохранител на по-предишния. Нека не си мислят хората, че го споделям с отрицателен нюанс. Казвам го като доказателство, че във всяка една специалност може да има читави управници поради верните решения, взети в верния миг “, сподели рапърът, под чийто пост има 20 хиляди реакции.
Според Ицо Хазарта не може и да се приказва за преквалификация, само че му е ясно, че няма да се отворят нощни заведения и кръчми. “За преквалификация постоянно приказват хора, които не са го правили в никакъв случай. Често приказваме за администрацията – най-често имаме дама или господин, при които отиваме в държавно институция, в случай че са в въодушевление споделят: добър ден, дават бял лист, пишеш си трите имена, пишещ и ЕГН, бият щемпел и го поставят в чекмедже. После си гледат в телефоните, не е ли редно тези хора да се преквалифицират, а не хората, които са се “набълбукали “ с заеми и се пробват да вършат бизнес. На администрацията й подвигат и заплатите, на тях освен че не е им е неразрешено да работят “, разяснява още Хазарта.
Рапърът съобщи, че доста би желал да се имунизира и не неглижира ковид. “Но до момента в който пристигна моят ред, или вируса няма да го има, или мен “, разяснява Ицо Хазарта.
 Кървавото писмо на Хазарта: какво сподели и какво пропусна Кървавото писмо на Хазарта: какво сподели и какво пропусна
Ицо Хазарта направи две изказвания в последната седмица, във връзка концерта му като част от предизборната акция на ГЕРБ в Самоков. В п...
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР