виж галерията За първи път в България илюзионисти номер 1 в

...
виж галерията
За първи път в България илюзионисти номер 1 в
Коментари Харесай

Илюзионисти номер 1 в Русия готвят страхотно шоу за българската публика

виж галерията За първи път в България илюзионисти номер 1 в Русия - Братя Сафронови ще показват най-новото си шоу "Мълния " на 11-и февруари в София, НДК зала 1 и на 13-и февруари във Варна ДКС. В огромното фантастично шоу "Мълния " новаторските технологии се преплитат с заблуда, магия, чудо и каскади. Престижното списание Forbes разгласи Братя Сафронови за "Илюзионисти номер 1 в Русия ". Те са спечелили и в номинациите: "World Best big illusion " от интернационалния фестивал "Wizard trophy ", "Най-добро илюзионно шоу " на годишната гала на Fashion TV, носители са на награда за "Принос към международната заблуда " - "Wizard trophy ". 
Едни от най-впечатляващите им номера са:

"Ходене по стена " - номер в който Сергей Сафронов изкачва отвесна стена с височина 15 м., при температура минус 20 градуса по Целзий. 
"Опасен трен " - номер в който през Илия Сафронов минава трен, а в кулминационната точка той остава незасегнат. Илюзията е готвена повече от три години. 
"Преминаване през стена " - номер в който Сергей Сафронов минава през тухлена стена на постройка, след което илюзионистът се демонстрира през прозореца й.
"Измъкване от аквариум под вода " - номер в който Сергей Сафронов излиза от стеснен аквариум цялостен с вода за 1:30 м., освобождавайки се от белезници и четири катинара, заключващи капака на аквариума. Легендарната заблуда е изпълнена за първи път от великия Хари Худини през 1907 година
За последните 15 година, магическите шоу-спектакли на Братя Сафронови са изумили повече от 5 милиона фенове по света. Шоу-спектакълът "Мълния " е подобаващ и за възрастни и за деца. 
Източник: blagoevgrad24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР