виж галерията Таксиджия се изгаври с дъщерята на страшилището на ъндърграунда

...
виж галерията
Таксиджия се изгаври с дъщерята на страшилището на ъндърграунда
Коментари Харесай

Таксиджия се изгаври с дъщерята на страшилище в ъндърграунда

виж галерията Таксиджия се изгаври с дъщерята на страшилището на ъндърграунда Емил Милев-Крокодила. За напрежението, който претърпява, се оплака самата Габриела в обществените мрежи. Атрактивната брюнетка разказва в елементи неприятната преживелица с таксиджия, който я лъже с маршрута и надписва сметката й.

" Значи, поръчвам си аз такси от " Дружба 2 “ до " Герена “ и бързам, тъй като сестра ми идва с рейса от Ботевград сама. На 9 години. Шофьорът мина през " Цариградско “, летището, циганската махала, автогара " Изток “, " Хаджи Димитър “ и най-сетне " Герена “! Било най-краткият път “, стартира Габриела своя роман за перипетиите си по столичните квартали.

Според дъщерята на Крокодила таксиджията я ощетява с 3 лв. и 20 стотинки, само че все пак атрактивната брюнетка не не помни да му благодари.

" Мерси. Мерси за возенето, благодаря за екскурзията. Мерси, че лапето ме чака единствено на гарата, щото тия 3,20 стотинки да не ги изгубиш “, леко изнервено, Габриела Милева гладко приготвя своите другари за края на описа.

" Стотинкаджии мръсни, да го духате, но доста да го духате! “, приключва като " същинска дама “ своята история щерката на Крокодила.

След като Габриела разгласява историята във Facebook, нейни приятелки заедно стартират гневно да атакуват таксиметровата компания и да успокояват атрактивната кокона. Само един мъж се намира, който да даде свястно пояснение на обстановката.

" Може и да е... зависи от гледната точка и къде какви тапи има... не ги подценявай, Габи... имай си 2 на разум. В този миг може и да е бил не най-краткият, само че най-бързият път “, разяснява другар на Габриела в обществените мрежи.

Други се питат дали въпросният таксиджия е предполагал, че клиентката му е щерка на Емил Милев-Крокодила. Поовехтелият ъндърграунд воин към този миг още веднъж се намира в ареста. Зад гърба си Крокодила има извънредно богата престъпна история. Името му нашумява около престрелката на автомагистрала " Тракия “ през декември 2009 година, когато трима души, сред които и самият той, отвличат турски гастарбайтер. След като го завързват за дърво, му взимат 5000 евро и си потеглят, написа " България през днешния ден ". Засечени са от служители на реда и стартира престрелка. Тогава един от групата е погубен, а Милев съумява да избяга и да се укрие от правораздаването в продължение на 4 години.

" Предстои да разберем дали някой столичен таксиджия няма да увисне на крайпътно дърво “, хилят се зевзеци.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР