виж галерията Силиконката Джулиана Гани нападна остро поп певеца Danny Levan

...
виж галерията
Силиконката Джулиана Гани нападна остро поп певеца Danny Levan
Коментари Харесай

Джулиана Гани скочи срещу Danny Levan, измамил я много лошо

виж галерията Силиконката Джулиана Гани атакува остро поп артиста Danny Levan в обществените мрежи. Поводът е неосъщественият им общ план, в който Гани да свири на пиано. Вместо да е студиото, изпълнителят отпътувал за гръцката столица.

" Омръзна ми от несериозни и неточни хора. Трябваше през последните два дни да бъдем в студиото с сякаш огромната звезда Danny Levan, с цел да запишем новата си ария. Той да пее, а аз да изсвирвам на пиано. И най-после какво? Тоя отпътувал за Атина, а аз заставам и го очаквам. Че той за кого се намерения??? От тук нататък да не помни за мен, нищо няма да направя за него повече... ", написа брадърката в обществените мрежи.

Въпреки гневната реакция на Гани, Danny отговори в спокоен звук, че е сюрпризиран от поста й. " Днес видях това и съм супер шокиран, че се случва от лицето на другар. Джулиана, обичам те и ви се кефя със Станимир, само че не мисля, че би трябвало да се разправяме посредством медиите. И такива неща да напрягат всички. Не разбирам за какво си изригнала, като аз ти споделих, че отпътувам! Не разбирам и с какво съм лекомислен към теб ", заявява изпълнителят.
Източник: burgas24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР