Вие знаете сега, че ерозивният колит, улцерозният колит, ракът на

...
Вие знаете сега, че ерозивният колит, улцерозният колит, ракът на
Коментари Харесай

Емил Елмазов предупреждава: Не си продавайте земята на село, ограждайте я, пазете я. Създавайте малки резервати (ВИДЕО)

Вие знаете в този момент, че ерозивният колит, улцерозният колит, ракът на дебелото черво станаха злина божия поради денатурираните храни. Толкова доста химия!…, с цел да може огромните търговски вериги, с цел да може огромните корпорации да съхраняват големи количества храни като изземат тяхното произвеждане от дребните производители. Дребният производител е този, който ще сътвори храната на бъдещето, тъй като тя ще бъде там, където ще се употребява, тъй като тя ще бъде откъсната веднага и тъй като в края на краищата българинът има право да оцелее. Французите към този момент не продават зеленчуци и растителни храни, и плодове с изключение на южни.

Ако те са набрани от 150 км. нататък, те не одобряват нищо. Ние скоро ще стигнем до тази концепция и ще създадем производителни сдружения, които би трябвало да дадат задоволително мотив за доверие и хората от града, които се абонират за тях да бъдат сигурни, че това е нещо. А ние ще дадем уредите за премерване, с цел да може всеки да си мери в ангстрьоми вибрацията на растението. Повече ли е от 6500 – яде се и към този момент пък надлежно пристрастеността на всеки и нужната на всеки – също към този момент има техника, с която доста тъкмо се мери. Почвите в Европа са ерозирали. Голяма драма! Когато аз самият се замислих по този въпрос бях написал в мрежата: „ Дайте са излекуваме нивите и тогава да лекуваме индивида! “ България е преди всичко в Европейски Съюз по импорт на пестициди.

Не си продавайте земята, ограждайте я, пазете я. Създавайте дребни резервати. Възможността да си запазим земята е опцията България да стане здравница, с цел да създава тези растения, които европейците ще дойдат тук да ядат… и освен те – и от Близкият Изток и от американският континент. Много са се наточили! Българските растения (които) се сеят на недокосвани земи, с помощта на нашата неразвитост до известна степен, ние да вземем за пример работим в резервата на 50 години недокосвана земя. Така, че има още доста такива земи, дайте тях да опазим. Това, че Добруджа ще се посолява още с токсини, това към този момент сме слаби да го предотвратим.

Появиха се младежи, които потеглиха по селата, влизат в къщите, ровят по старите сандъци и търсят семена. Браво! Браво на тези хора! Подкрепяме ги колкото можем, даваме им средства и превоз. Всяко семенце – би трябвало да се трепери над него в случай че то има някакви качества и се помни, че е станало от него, че е ставало положително растение, тъй като тези семена към съответните земи бяха пригодени да порастват без химия. Те растяха от единствено себе си! Вие знаете старите селски лози без напръскване, знаете старите селски зеленчуци без пръскане… най-вече да сложиш една запарка от коприва и си подготвен. Тези семена би трябвало да се запазят! Независимо какво става в Европейски Съюз, че ни забранили розови домати и така нататък Ние сме си тук стопаните, Бог ни е дал тези семена! Забележете, има 2 млечно-кисели бактерии, които не се появяват на никое място другаде по света! Защо са дадени тук?! Растенията са нашите зелени братя и който счита, че са хвърлени, единствено с цел да ги мачкаме, тъпчем, скубем, сечем, той надълбоко се лъже и надълбоко наранява своето бъдеще.

Това, че избягахме от селата значи, че ние не участваме в основаването на своята храна. Великата мощ на българина е, че той по разнообразни обреди е благ в своята храна. Направи жетвата и остарелият жетвар ще вземе брадата, т.е. най-хубавите класове, с цел да ги занесе в хамбара и те да основават воля и сина на другите семена, а девойчетата – всяка ще оплете плетенка. Тя ще я закачи над камината или в своята стая и когато обичания й обърне тил, ще хапне няколко семенца; като й се възпалят белите дробове, хване простуда – ще хапне няколко семенца. Една дребна молитва и няколко семенца от тази плетенка на девойката от равнищата, която дружно с това е била жетварка, помагачка на своята майка, татко и така нататък, са давали сили, които няма потребност повече да ядеш. Изследвали сме енергетиката на индивида – една филийка (средна) лимец замества 3-4 филии от естествения самун, който е юридически от хлебна пшеница.

Внимавайте, тъй като 70% от Добруджанското семе се изнася за Америка, 20% се изнася за Израел. Това е статистика! Около 7-8% се изнася за Близкият Изток. Това, което остава за нашият самун е фуражната пшеница! Фуражната пшеница има към 14% протеини, а европейската норма е 28-30% и какво вършат нашите мелничари?! Те са задължени, с цел да реализиран европейската норма, да прибавят 14-16% синтетичен протеин. 80% от него е глутен, синтетичен глутен. Това е драма, която в очите на фотоси от ирисова диагностика (във видеото са заснети) може да забележим ясно следата на глутените от хляба и от несъмнено някои други токсини (не може да ги отделим) в дебелото черво. В ирисологията тези следи значат полепналости, които пречат на присъщите за това място микроорганизми да основават витамини от групата Б. Така стартира улцерозният колит, отива след това с полипи и най-сетне приключва с рак. Ние би трябвало да се върнем и да милваме нашата храна. Ние би трябвало да беседваме с нашата храна. Ние би трябвало да бъдем по-умни, в сравнение с сме в този момент и да благодарим на зеленият свят, че го има.

Източник: vijti.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР