Вие връщате вярата в добродетелите и рисувате по-красивия образ на

...
Вие връщате вярата в добродетелите и рисувате по-красивия образ на
Коментари Харесай

Йотова към доброволци: Връщате вярата в добродетелите

„ Вие връщате вярата в добродетелите и рисувате по-красивия облик на нашето общество. Той не е експанзията, дебелите стени посред ни, омразата и девалвиралите от несъразмерна приложимост думи. Добротворчеството е обликът на обществото ни. “ С тези думи вицепрезидентът Илияна Йотова поздрави участниците в годишните награди „ Доброволческа самодейност 2021 “. Конкурсът се организира от 2011 година от „ Национален алианс за работа с доброволци “ и Фондация „ Лале “. В тазгодишното издание участваха 33 начинания, като по традиция бяха отличени три от тях.
 
„ На Игнажден Господ изпрати положителни хора в президентската институция. Днес е празник на хората с огромни сърца, подучване за хората със светли души, които посвещават от своята сила и време да творят положително за другите. Доброволчеството няма цена, най-голямото самопризнание за него са усмивката, погледът и думите на признателност “, посочи Илияна Йотова.
 
Вицепрезидентът благодари на „ Национален алианс за работа с доброволци “ и Фондация „ Лале “, на всички доброволци за това, че възпитават децата и младежите в великодушие и добротворство. Повече чудеса в душите и делата пожела Йотова в навечерието на Коледните празници.
 
Отличените начинания на формалната гала са:  Инициатива „ Средногорски добротворец “ за запазване на околната среда – група възпитаници от СУ „ Св. Паисий Хилендарски “, гр. Златица; Инициатива „ Старото читалище “ – ОНЧ „ Св. св. Кирил и Методий - 1905 “, гр. Велинград; Доброволци за реакция при бедствия, повреди и произшествия – Сдружение „ Аварийно Спасяване Пловдив “.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР