Вие сте нужен помощник във военно-патриотичното и родолюбиво възпитание на

...
Вие сте нужен помощник във военно-патриотичното и родолюбиво възпитание на
Коментари Харесай

Николай Шушков бе удостоен с почетния знак на съюза на офицерите и сержантите от запаса и резерва в Благоевград

„ Вие сте необходим асистент във военно-патриотичното и родолюбиво образование на подрастващото потомство. Изказвам признанието си за това, че най-хубавите години от своя живот сте отдали за запазване на сигурността и териториалната целокупност на Република България “.
С тези думи се обърна самостоятелният претендент за кмет на Благоевград Николай Шушков-номер 74 в бюлетината – към членовете на благоевградската организация на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса.

Той ги поздрави за систематичните старания по възобновяване монументи и военни гробища. „ Ще се веселя да запазите традицията на военния обред пред най-големия войнишки гроб в България – този в остарелия гробищен парк в Благоевград на Архангелова задушница “, сподели още Шушков.
На собствен ред членовете на Съюза на офицерите и сержантите от запаса и запаса, измежду които бяха и армейски военачалник Любен Петров и ген. Любомир Василев, връчиха на Николай Шушков почетния знак на организацията.
Те разискаха с него акценти от програмата му и по сходство на всички жители, с които Николай Шушков се среща в акцията, сложиха на дневен ред проблемите, които ги тревожат: неналичието на работни места, намаляващото младо население в общината, голямата обществена ножица в образованието, окаяното положение на градския плаж и тежката задлъжнялост на общината.

Предизборна обява. Купуването и продаването на гласове е закононарушение

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР