Видяхте - в най- развити държави им се сринаха системите.

...
Видяхте - в най- развити държави им се сринаха системите.
Коментари Харесай

Борисов за срива на Търговския регистър: Техника е, понякога се бъгва

" Видяхте - в най- развити страни им се сринаха системите. Сега, диск е - скапал се е, паднал е. Всичките работим с компютри и стратегии, знаете, че някой път се бъгват. Това се случи и тук ".

Така министър председателят Бойко Борисов разяснява срутва на Търговския указател пред публицисти в Народното събрание, където през днешния ден се организира изключително съвещание поради рецесията с регистъра и с хората, останали без " Гражданска отговорност " поради банкрута на Олимпик.

" Това е стеснение, неприятно, бързо го надграждаме, само че мисля, че ще се оправим. Много по-тежко би било, в случай че в други системи се случи, тъй че това е една обица на ухото, мисля, че всички сме си извели поучения. Още повече, че те дисковете новите са там ", сподели още Борисов. 

Той изясни, че не вижда причина правосъдният министър Цецка Цачева да подава оставка поради срутва. На въпрос дали новата шефка на Агенцията по вписванията Габриела Козарева е обвързвана с депутата от Движение за права и свободи Делян Пеевски, министър председателят отговори: " Не я познавам, през днешния ден се срещнах с нея. Тя е препоръчана от Волен Сидеров. Когато имаш съдружно държавно управление, знаете, че има написани отговорности за назначение на длъжностни лица ".

Попитан за какво за началник на комисията е определен човек, препоръчан от Атака, откакто правосъдното министерство е на ГЕРБ, Борисов отговори: " Защото няма зам.-министър, постарали сме се там където няма зам.-министър, да имат началник на организация, с цел да можем да носим солидарно отговорност ".
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР