Видях отчаяние и безсилие в очертаващата се патерица на ГЕРБ

...
Видях отчаяние и безсилие в очертаващата се патерица на ГЕРБ
Коментари Харесай

Костадинов за лидерската среща: Видях отчаяние в очертаващата се патерица на ГЕРБ

„ Видях обезсърчение и изтощение в очертаващата се патерица на ГЕРБ – „ Продължаваме промяната “ и „ Доносническа България “. Така водачът на „ Възраждане “ Костадин Костадинов разяснява провелата се през вчерашния ден лидерска среща сред представителите на ГЕРБ-СДС и ПП-ДБ.

„ Вижда се, че те са сложени в доста тежка невъзможност от личните си гласоподаватели. Ако съм на тяхно място, ще поддържа гласоподавателите си, а не ГЕРБ, тъй като техните гласоподаватели не желаят държавно управление с ГЕРБ “, сподели Костадинов.

Борисов изиска състав на кабинет с втория мандат, а Василев сподели, че в случай че одобряват, ще желаят те да пишат програмата

По думите му, в случай че създадат кабинет с ГЕРБ-СДС, на идващите избори ще се борят за влизане в Народното събрание. Според Костадин Костадинов не е допустимо държавно управление с първия мандат.

Той също по този начин съобщи, че към момента няма покана за лидерска среща, само че и да получи такава, до нищо съответно няма да докара подобен диалог, тъй като няма какво по-различно да си кажат.

Движение за права и свободи, Има Такъв Народ и Българска социалистическа партия са подготвени да отидат на договаряния и приканиха да има постоянна власт

" Имахме подобен диалог, просто ще си повторим нещата към този момент, единствено че обществено, пред медиите ", добави Костадинов.

Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР