Видя се, че боклуците от и ПП-ДБ са склонни на

...
Видя се, че боклуците от и ПП-ДБ са склонни на
Коментари Харесай

Тошко Йорданов: В момента опозицията е безсилна, имате сглобка между комунисти и мафиоти

Видя се, че боклуците от и ПП-ДБ са склонни на всевъзможни извращения, единствено и единствено да си пробутат нещата. Разнасяха си микрофона като в чалготека и се биха. По предписание нямат право да създадат това, което направиха през вчерашния ден. Ако през днешния ден бяхме заключили залата с катинари, тези измекяри щяха да се съберат на открито и да си гласоподават каквото желаят. Това съобщи Тошко Йорданов  Тошко Йорданов Тошко Йорданов Хаджитодоров е български сценарист и политик. Роден е на 2 май 1970 година от „ “ в коридорите на Народното събрание.

" Имате удоволствието или проклятието да присъствате на един от най-позорните дни в историята на страната, когато се пипа Конституцията, с цел да си пробутат това, което ще им даде да си изберат лично служебно държавно управление. Призоваваме всички естествени хора да се разкарат от залата, когато се гласоподава Конституцията. Не желаеме да участваме в закононарушение против жителите “, акцентира той.

Той изясни, че жалбата на „ “ до Конституционния съд ще бъде обща.

" Бойко Борисов  Бойко Борисов Бойко Методиев Борисов е министър-председател на Република България. Роден е на 13 юни 1959 г алегорично е в кабинета на Бай Тошо в някогашния Партиен дом. Вътре са децата на някогашните партийни величия от ПП-ДБ, мафиотите от и, имате сглобка сред комунисти и мафиоти ", счита той.

„ Какво мислим ние няма никакво значение. Вътре има 164 души, които си приема разпоредбите да си одобряват Конституцията с толкоз гласове. В момента опозицията е безсилна по метода, по който се оперира в това Народно заседание. Ако жителите излязат на открито и ги подкарат с камъни, няма да е по този начин, само че другояче те ще си вършат каквото си желаят. Ако хората ги търпят, ще получат тази гнусна сглобка “, съобщи той.

За жандармерията на входа на Народното събрание, Йорданов добави: „ Вътре има мутри. Борисов е мутра болшевик, който не си е хвърлил партийната брошура. Някой от политическите издънки ПП-ДБ да реве по въпроса? Сглобката изпра ли Бойко със сапунджията Денков? Това са мутри полицаи, какво очаквате от тях? “

Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР