Видни бизнесмени и футболни босове са в паника след разпита

...
Видни бизнесмени и футболни босове са в паника след разпита
Коментари Харесай

Само в Lupa.bg: Футболни босове и бизнесмени на хапчета след разпита на Боби Михайлов

Видни предприемачи и футболни босове са в суматоха след разпита на Боби Михайлов. Lupa.bg научи, че богаташите подкрепяли Димитър Бербатов по време на изборите за началник на БФС треперят да не са натопени за далавери на разпита в ГДБОП, който през вчерашния ден се организира с Михайлов.

Боби Перуката, както го назовават враговете му, знаел всички далавери на футболните босове и те се страхували от възмездие.

Поради обстоятелството, че никой не знае какво е приказвал разпитваният, множеството от тези, които подкрепяли Митко Бербатов били в боязън - дали идните дни няма да бъдат привикани.

Припомняме, че разпитът на ръководителя на БФС продължи малко повече от час.

Информацията защо се е говорило си остава секретна, както от Министерство на вътрешните работи, по този начин и от самия Михайлов и футболната централа.

Lupa.bg научи обаче, че в Българският футболен съюз коментирали между тях разпита с усмивка и били безапелационни, че няма по какъв начин Боби Михайлов да се снабди с обвиняване.

Наскоро името на Борислав Михайлов се появи в следствие, в което се твърди, че той има връзка с един от водачите на " черното тото " Дан Тан.

Преди дни изтече фотография на Михайлов с Костадин Хаджииванов и Дан Тан. Тримата са на яхта в навечерието на 2011 година Само два месеца по-късно България прави 2:2 с Естония, а мачът е проведен от компанията на Тан. Двубоят е анулиран от ФИФА, тъй като е потвърдено, че е уречен. Тогава се разбра, че санкции за двете национални федерации няма. Вината беше хвърлена върху съдията и върху компанията уредник - " Фути интернешънъл медия ", която е на Тан.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР