Видната столична сексуална палавница и кадровик в съдебната система Любена

...
Видната столична сексуална палавница и кадровик в съдебната система Любена
Коментари Харесай

18+ Порно Любена има SEX клипчета с 80 партньори

Видната столична полова хитруша и кадровик в правосъдната система Любена Павлова, която през вчерашния ден получи трагичен катарзис по аферата " Осемте джуджета ", май ще се окаже същинска порно икона. Дащната някогашна брачна половинка на Пепи Еврото, която към този момент половин България е гледала в тройки, четворки и всевъзможни други интимни комбинации, крие невиждана сбирка от интимни записи, научи Lupa.bg от нейни съратници.



Домашната сбирка от порно на Любка и ПетьоПетров съдържала голямо количество аматьорски филми, снимани персонално от някогашния правоверен на хубавицата. Еврото имал култ към това да гледа по какъв начин брачната половинка му се съешава с други мъже. Подобно полово отклоняване си има определение - " троилизъм ". В учебниците по логика на психиката се дефинира по този начин:

Специфичната полова нужда да си очевидец на полов акт сред личния непрекъснат сътрудник и различен човек (хора).



Кадри от една от многочислените " тройки " на дащната кадровичка

Петьо Еврото е снимал Любена да поема членовете на над 80 разнообразни мъже, настояват чудесно осведомени с интимните секрети на фамилията. Сред тях имало както магистрати от кръга на Петров, по този начин и обслужващ личен състав като водачи, телохранители и даже събирани посредством разгласи младежи.

Същевременно някогашният началник на следствието се оказва извънреден ревнивец, който побеснявал, в случай че някой даже си разреши по-свободен диалог с Любена. Именно ревността му била и причина за окончателната им разлъка. Както е съвременно да се споделя - имат пари - угаждат си...
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР