Видин. Обикнах Видин още от първото ми идване. Радвам се,

...
Видин. Обикнах Видин още от първото ми идване. Радвам се,
Коментари Харесай

Видин: Жени ГЕРБ проведоха отчетно събрание

Видин. Обикнах Видин още от първото ми идване. Радвам се, че всеки идващ път, когато съм тук, виждам града изменен - по-цветен и привлекателен. Убедена съм, че дамите от ЖГЕРБ - Видин имат заслуга за това, тъй като на нас, дамите, ни е отредено да даряваме хубост и по един гальовен и грациозен метод да променяме света. Това съобщи във Видин ръководителят на ЖГЕРБ Ирена Соколова, оповестиха от пресцентъра на партията . Соколова участва на отчетно заседание на женската конструкция на ГЕРБ - Видин. Ирена Соколова поздрави участниците във форума по случай духовния празник на Видин - Димитровден и бе безапелационна, че дамите в никакъв случай, даже в празничните мигове, не губят хъса си за работа. „ Ние знаем какво значи да горим в работата ”, уточни Соколова и акцентира, че ГЕРБ може да се похвали с едно 10-годишно ръководство, което става все по-добро. „ Положителната смяна е забележима. Така се поражда желанието за още и още, и позитивизмът самичък се развива. Вече няма област, няма обитаемо място, в което да не се усеща смяна. Никой не е споделил, че става бързо и елементарно, само че става ”, акцентира Ирена Соколова.
Дамите от женската конструкция бяха поздравени и от регионалния координатор на ГЕРБ-Видин и депутат Владимир Тошев. Той акцентира, че дамите в партия ГЕРБ са дейни и работещи. „ Вие променяте в действителност Видин, взимате сложни и значими решения и нашите съграждани ви гласоподават своето доверие. Това се видя и на последните локални избори - в област Видин имаме шест дами от ГЕРБ на кметския стол, извънредно сполучлив кмет на община, 13 представителки на женската конструкция са общински съветници, две дами са ръководители на общински препоръки ”, уточни Тошев. Той пожела ползотворна работа на регионалната женска конструкция и нови сполучливи планове в интерес на развиването на Видин.
Активно присъединяване в обществено-политическия живот и многочислени начинания, осъществени от дамската конструкция, регистрира регионалният клубен началник на ЖГЕРБ Видин Елка Георгиева. „ Увлечени от ентусиазма и общественозначимите дела и начинания на ЖГЕРБ Видин, към нас се причисляват и дами, които не са членове на партията, само че се трансформират в наши съидейници. И тъкмо в това е силата на нашата женска организация – да бъдем почтени за образец! “, акцентира Елка Георгиева. Тя бе безапелационна, че когато са дружно, дамите са по-инициативни, по-активни и по-отговорни.
Повече от 100 дами, представители на общинските организации на ГЕРБ в област Видин, участваха във форума. Гости на събитието бяха общинският началник на ГЕРБ и кмет на община Видин Огнян Ценков, кметове на общини и обитаеми места, общински ръководители на ГЕРБ, представители на МГЕРБ, СГЕРБ и ПГЕРБ.
Източник: focus-news.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР