Видимо напълняла се появи Адел на последния си концерт. Изпълнителката,

...
Видимо напълняла се появи Адел на последния си концерт. Изпълнителката,
Коментари Харесай

Омръзна й от диети? Адел пак се ошишка (Снимки)

Видимо напълняла се появи Адел на последния си концерт. Изпълнителката, която до неотдавна спазваше зверски диети, очевидно е решила, че е пристигнал моментът да си разреши малко галене.

 

По време на концерт в Лас Вегас, изпълнителката показва обилна фигура, като сподели, че очевидно е напълняла. Адел носеше рокля на Стела Макартни, само че даже дрехата не съумя да скрие фактът, че е напълняла.

 

Както е известно, последните няколко години Адел съблюдава непоколебим режим, с цел да отслабне. Изпълнителката призна, че не желае да спортува, по тази причина се е подложила на специфичен режим и е свалила килограми с уравновесено хранене.

 

Доскоро тя се пускаше в мрежата с все по-оскъдно облекло, като даже показва удивително тънка фигура. Сега обаче, певицата изненада всички с новината, че е на път да се омъжи за известна рап звезда. Дали около новата си обич, или по друга причина, само че Адел очевидно е напълняла. А роклята на Стела Макартни беше много сполучлив опит да скрие този факт.

 

Черния тоалет ловко отклоняваше вниманието от извивките на изпълнителката, само че на няколко пъти камерите я хванаха очевидно закръглена и да изпълва тоалета. Както наподобява, любовта се отразява добре на Адел и тя се окръгля от ден на ден и повече. И това си проличава

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР