Видеозапис, направен от гимназист, показва депутат от Индиана, който проблясва

...
Видеозапис, направен от гимназист, показва депутат от Индиана, който проблясва
Коментари Харесай

Вирусно видео заснема депутат от Индиана, който проблясва с пистолет в кобур срещу студенти, привърженици на контрола над оръжията

Видеозапис, изработен от гимназист, демонстрира народен представител от Индиана, който проблясва с револвер на възпитаници, които са били на посещаване в държавната постройка, с цел да приказват със законодателите по отношение на контрола върху оръжията.

Ученичка от Burris Laboratory School в Muncie сподели на Associated Press, че тя и още четирима студенти са били в Капитолия на щата във вторник, с цел да вземат участие в ден на покровителство с Students Demand Action, част от Everytown for Gun Safety.

Алана Трисел, на 17 години, сподели, че представителят на щата Джим Лукас попитал учениците какво ги е довело в Капитолия и почнал да пази правата върху оръжието.

Statehouse File, новинарски уебсайт за студентска публицистика в колежа Франклин във Франклин, Индиана.

Във видеото Лукас сподели на студентите, че хората би трябвало да се пазят, и уточни пропуски на правоприлагащите органи за попречване на всеобщи жертви по време на учебни стрелби в Паркланд, Флорида, и Увалде, Тексас,

При разискването на м...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР