Видеото с брутален побой и опит за убийство на портиера

...
Видеото с брутален побой и опит за убийство на портиера
Коментари Харесай

5 месеца след зверски побой в Пловдив виновникът на свобода ...

Видеото с жесток побой и опит за ликвидиране на портиера в пловдивската компания " Томика-Метал " АД още веднъж се завъртя в нета. То е споделено от притежателя и изпълнителен шеф на компанията инж. Милко Цветков в персоналния му профил във фейсбук. Причината - биячът се разхожда на независимост и към момента не ясно дали прокуратурата ще образува наказателно произвеждане. Ето какво е написал Цветков:

" Чета и виждам по през целия ден новините за Митко с чорапите. Съчувствам на Митко и се любувам на фрагментите с бияча му с белезници по пътя към правосъдната зала след два дни. А какво ще кажете за фрагментите от 20.01.21 и фотографията на бияча от 28.04.21. Три месеца след бруталния побой си е на независимост,а служителите на реда от 3-то РПУ Пловдив се разсърдиха, че съм дал изявление две седмици след случая, в което споделих,че НИКОЙ не ме е търсил за показания. Кадрите от видеото и до ден сегашен не са ми поискани публично. Да е жив и здрав Митко и да си употребява дарените средства ".

Нападението бе осъществено в офиса на компания " Томика-Метал " АД сред 19.30 и 19.45 на 20 януари тази година. Мъж влиза и нанася жесток побой над 64-годишния пазач. Оказа се, че нападателят е някогашен чиновник на компанията, уволнен през 2015 година за алкохолизъм.

По случая районната прокуратура образува досъдебно произвеждане. 56-годишният нападател, сниман на видеокамерите, бе задържан още същия ден. Прекара 4 денонощия в ареста, след което бе освободен с мярка " подписка ", защото е с чисто минало.

По делото бяха осъществени голям брой процесуално-следствени дейности, бяха назначени две съдебномедицински експертизи. Като доказателство по делото е привързан и видеозаписа.

Пребитият пазач е минал през десетки процедури и интервенции, само че се е подобрил. Прокуратурата би трябвало да уточни дали ще образува наказателно произвеждане.

За нанасяне на междинна телесна щета с краткотрайна заплаха за живота, законът е катеегоричен - до 6 години затвор.

Очаквайте детайлности!

Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР