Видеото е от концерт на попсензацията Кети Пери. Нещо шокиращо

...
Видеото е от концерт на попсензацията Кети Пери. Нещо шокиращо
Коментари Харесай

Телевизиите Потулват, Това Видео Не Трябваше Да Лъсва! Ужасяващото Връхлетя Най-Любимата Певица!

Видеото е от концерт на попсензацията Кети Пери.

Нещо шокиращо се случва със звездата, тя стартира да се държи извънредно несъответстващо и да приказва несвързано, примигвайки нервно.

Накрая тийн идолката се строполява на земята и бива извлачена от театралния личен състав. Вместо да преустановят концерта, на сцената мигновено се появяват танцьори, които да „ замажат “ ситуацията, и припадъкът да наподобява като част от сюжета.

Според набираща скорост тайна доктрина, това не е характерен пристъп. Според редица лекари, държанието на Кети Пери преди сгромолясването не е на човек, на който му е прилошало. Теорията е, че това е самобитна неточност при мозъчното управление на звездата, което е довело до изгубване на схващане.

Съществува известна теза, че най-популярните звезди са с промити мозъци и са следени от „ кукловодите в сянка “, които ги употребяват за пробутване на агитация и подсъзнателни послания към младите.

Интересното е, че сходни странни припадъци са връхлитали звезди като Бритни Спиърс, Аманда Байнс и други реализатори. Припомняме, че рапърът Канйе Уест беше вкаран в психиатрична клиника предходната есен, откакто съобщи, че поддържа Доналд Тръм. Уест продължава да твърди, че тогава мозъкът му е промит. Зловещо, нали!?/BRADVA.BG
Tags: ОЩЕ ПРОРОЧЕСТВАМИСТЕРИИНЛОизвънземниКОНСПИРАЦИИ
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР