Видеоклип с изказване на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф

...
Видеоклип с изказване на американския президент Джо БайдънДжо Байдън (Джоузеф
Коментари Харесай

Байдън сбърка Макрон с покойния президент Митеран

Видеоклип с изявление на американския президент Джо Байдън  Джо Байдън Джо Байдън (Джоузеф Робинът Байдън) е американски политик. Джо Байдън е роден на 20 ноември 1942 година в, в което той обърква настоящия френски президент с президента Франсоа Митеран, умрял преди близо 30 години, стана шлагер в обществените мрежи.

81-годишният Байдън, който произнесе тирада в Лас Вегас, Невада, разказа реакцията на френския си сътрудник на срещата на Г-7 през 2020 година

Освен че сбърка името на водача, той сгреши и страната, на която той е държавен глава, преди да се поправи.

" Казах му: " Америка се завръща ". Митеран (Макрон) от Германия - желая да кажа, от Франция, ме погледна и попита: " Защо? За какъв брой време се завръщате? ", разказва Байдън във видеото, което се вижда и от стенограма на Белия дом.

Видеото, което демонстрира по какъв начин Байдън се колебае и търси думи, е гледано и споделяно хиляди пъти в обществената мрежа X.

Франсоа Митеран - президент на Франция от 1981 до 1995 година - умря през 1996 година е президент от 2017 година, напомня Българска телеграфна агенция. Възрастта на американския президент демократ постоянно е представяна от съперниците му като спънка за преизбирането му.

В предишното Байдън е правил смущаващи гафове от този тип, изключително през септември 2022 година, когато се обърна към към този момент умряла представителка в долната камара на Конгреса на конференция, в чиято организация тя помогнала.



Последвайте канала на
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР