Видеоклип, показващ как синьо спортно Ауди“ пори пясъка по българското

...
Видеоклип, показващ как синьо спортно Ауди“ пори пясъка по българското
Коментари Харесай

Такова нещо не бяхме виждали. Мъж сложи вериги на аудито си и то се превърна в танк (ВИДЕО)

Видеоклип, показващ по какъв начин синьо спортно „ Ауди “ пори пясъка по българското Черноморие закупи светкавична известност в обществените мрежи. Автомобилът е модифициран до степен, която го трансформира по-скоро в БТР или танк, а не в спортна кола. Гумите на аудито са сменени от система от вериги, а предаването е 4х4, коет го прави извънредно пристъпен. От клипчето се вижда, че нововъведението въобще не пречи на скоростта на автомобила, който без проблеми пори пясъка по плажната линия. Аудито е със софийска регистрация и е закупено от магазин Moto OK в Италия. Негов притежател евентуално е италианецът Микеле Галота, в чийто профил във Facebook е качено любопитното видео. Специализираният уебсайт dizzyriders.bg показва вяра, че модифицираното „ Ауди “ ще бъде показано на идния VAG фест.

Изданието прецизира, че причудливото ауди с вериги е от модела Audi S1 Sportback и е оборудвано с извънредно мощния за габаритите на колата мотор 2.0 TFSI, който разполага с впечатляващите 231 конски сили.

В класическата си версия Audi S1 Sportback форсира от 0 до 100 километра за 5,9 секунди, а оптималната скорост, която може да развие е 250 километра в час.

Източник: skafeto.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР