Видеоклип, на който е запечатано сбиване между четирима в магазин

...
Видеоклип, на който е запечатано сбиване между четирима в магазин
Коментари Харесай

Бой между четирима в магазин предизвика възмущение във Facebook

Видеоклип, на който е запечатано сборичкване сред четирима в магазин за цигари, алкохол и захарни произведения, провокира отвращение в обществената мрежа Фейсбук. На фрагментите се виждат петима младежи, от които единият е продавач. Конфликтът е главно сред групичка от трима против един. (ВИДЕОТО МОЖЕ ДА ВИДИТЕ ТУК)

Кадрите стартират с думите:

„ Познаваш ли ме мен? Аз съм Весо Телото? “

От отговора става ясна и повода за абсурда: „ Не ме интересува кой си, брат, само че идваш тук и псуваш на майка. “ Според клипа, който е с дълготрайност близо 3 минути, и подтекста на диалога сред младите мъже, първите усещания са, че Весо Телото е наругал продавача в комерсиалния обект, а приятелят му желае да го отбрани:
Твърдение: Волен Сидеров взе участие в сборичкване с чужденец (ВИДЕО)
Видео, на което се вижда по какъв начин човек, наподобяващ на някогашния народен представител и общински консултант в София Волен Сидеров, се бие различен мъж на улицата, с...
Прочети повече
„ Той ми е другар, братле. “

Весо предлага на младежа да се схванат пред комерсиалния обект и видимо се извинява на продавача. Боят сред младежите обаче потегля още в магазина след думите на юноша с качулка, който най-после на видеото посочват като Любомир: „ Не бе, брат, той ти е другар, само че в този момент ще те плющя цяла вечер. “ След тази имитация младежът, към който е отправена, нанася първия удар и стартира пердах по време, на който се чуват закани, една от които е и за ликвидиране. През цялото време продавачът не се намесва по никакъв метод, с цел да отбрани приятеля си. След къса битка групичката бяга.

От мненията излиза наяве, че действието се е развило в магазин в столичния квартал „ Люлин “ 3. Не се показва дата. Потребителите в обществената мрежа са възмутени по какъв начин трима атакуват един, както и че касиерът не се е намесил по никакъв метод. Те поздравяват обаче приятеля му, че го е защитил.

По непотвърдена информация мъжът, показал се за Весо Телото, е Веселин Ермалаев, по прякор Телото. Името му нашумя през 2011 година, когато дружно с брат му Павел, направиха опит да взривят офис на партия РЗС. През 2019 година той беше арестуван като част от наркобанда търгувала на едро с всякаква дрога. През юли 2020 година Телото получи 10 месеца затвор за присъединяване в „ Бандата на Чуковете “. От това излиза, че той е пуснат на независимост през тази година. Към момента няма информация дали чиновниците на реда са ревизирали към този момент случая.

Още от КРИМИ:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР