Видео, заснето от американските военни, показва момента, в който боен

...
Видео, заснето от американските военни, показва момента, в който боен
Коментари Харесай

Ново видео показва три мистериозни летящи обекта

Видео, снимано от американските военни, демонстрира момента, в който военен вертолет Apache се натъква на 3 неидентифицирани летящи феномена край границата с Мексико.

Кадрите са снимани посредством специфични военни датчици за нощно виждане малко преди среднощ на 6 ноември 2018 година – на към 64 км северозапад от град Тъскън, Аризона, по време на подготвителен полет. На тях виждаме по какъв начин 3 дребни точки се движат извънредно бързо във въздуха по един много безреден метод.

„ Уау! Това да не са три супер бързи самолета? “, споделя копилота на вертолета.

„ Вероятно. Вероятно A10 или F-16, само че не виждам в тази посока “, дава отговор основния водач.

Видеото е част от по-голяма публикация, оповестена в The Debrief, която изяснява по какъв начин сътрудниците на службата „ Митници и гранична защита “ на Съединени американски щати се натъкват непрекъснато на неидентифицирани летящи обекти по южната граница. Те обаче нямат опция да рапортуват срещите на по-висшестоящите.

Бившият американски военен водач Крис Лето споделя пред The Debrief, че придвижването на трите обекта е „ лишено от смисъл “ и че това е нещо, което в никакъв случай не е виждал през своята кариера.

„ Степента на следене е извънредно бърза – споделя Лето. – Дори и да са единствено на 1 миля разстояние, изчислих, че се движат почти с 1.28M. Много над скоростта на звука. “

Не всички обаче са уверени, че фрагментите са мистериозни. Някои считат, че това, което виждаме, са птици или прилепи. Според тях обектите се намират доста по-близо до камерата и изобщо не се движат със скоростта на звука.

Източник: IFLScience

Източник: obekti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР