Видео, за което се твърди, че за първи път показва

...
Видео, за което се твърди, че за първи път показва
Коментари Харесай

Путин пиян? Видео от среща в Кремъл поставя нови въпроси за състоянието на руския президент

Видео, за което се твърди, че за първи път демонстрира съветския президент Владимир Путин в нетрезв тип натрупа известност в обществените мрежи и слага въпрос за положението, в което се намира ръководителят на Русия.

На видеото отпреди два дни съветският автократ, говорейки пред военни и пропагандисти с чаша в ръка, споделя за какво Руската федерация нанася удари по енергийната система на Русия. Прави усещане освободеността и леката замаяност, с която приказва президентът, както и придвижването на ръцете и тялото му, клатушкането.

„ Всички осведомителни противостояния, осведомителни намеци, всевъзможни фейкове би трябвало да останат настрани. (тук Путин разчиства с жест мислени трудности пред себе си и пъха лявата си ръка в джоба и подсмърча) Не би трябвало да ни пречат да изпълняваме своя дълг пред нашите хора “, изяснява стопанинът на Кремъл.

„ Вдигна се доста звук във връзка на нашите удари по енергийната инфраструктура на прилежаща страна. Да, вършим го това. Но кой стартира? Кой удари по моста, по Кримския, кой взриви електрозахранващата линия от атомната електростанция на Курск? Кой не подава вода на Донецк? Неподаването на вода на милионен град това е акт на геноцид. Никой, на никое място, думичка не споделя за това, въобще. Пълно безмълвие. Ние единствено да мръднем в отговор – звук, дуднене, тропот из цялата Вселена. Това няма да ни пречи да си решаваме бойните задания “, - споделя използвалият Путин.

По мотив изявата на президента си съветската журналистка Анна Немцова написа, че хипотетичното алкохолно замайване на Путин е първото за времето, през което се намира на власт. По думите й това е едно от дребното не режисирани видеа на съветския деспот.

За 20 години сме виждали доста постановъчни фото- и видеоснимки, в частност на полуголия Путин на кон или гмуркащ се за гръцки делви, Путин, летящ с прелетни птици или целуващ момченце по коремчето, само че пияни речи за съветските ракети, нанасящи удари по прилежаща страна, би трябвало да са персонална постъпка на Путин “, написа Немцова в Туитър.

„ Изцепката на Путин демонстрира, че той се намира под необикновен стрес “, счита публицистът и политолог Андрей Пионтковский. Според него това опонира на одобрявания обществен облик на съветския президент като състезателен мачо, джудист, съсредоточен човек.

Появата на обществено място след забележима консумация на алкохол не е казус в Кремъл. Приятел на чашката беше починалият президент Борис Елцин. Беларуският президент Александър Лукашенко се оплака даже един път, че е бил напиван от Елцин и от някогашния президент на Казахстан Нурсултан Назарбаев. „ Аз съм човек трезвеник, само че с Елцин от време на време имаше „ Ти мене уважаваш ли ме, или не ме уважаваш? Същата работа беше и с някогашния водач на Казахстан. Като седнеше Назарбаев и споделяше, „ Саша, по чашчица? И аз какво, да му кажа, че няма да пия ли? “, спомня си Лукашенко.

 
Източник: skandal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР