Видео във Фейсбук показа как точно e протекла конфронтацията между

...
Видео във Фейсбук показа как точно e протекла конфронтацията между
Коментари Харесай

Раздор между ГЕРБ-Жени и Бойко Борисов ВИДЕО

Видео във Facebook сподели по какъв начин тъкмо e протекла борбата сред Бойко Борисов и дамите на ГЕРБ от Благоевград. Това стана през вчерашния ден (26 септември) на Националното общо заседание на Жени ГЕРБ – женската организация на партията, която избра същия ден новото си управление.
На събранието, което се организира онлайн, бяха показани претенденти за Националния изпълнителен съвет на Жени ГЕРБ от всички региони на страната. Като кандидат от Благоевград беше посочена Елена Ташкова. При гласуването 840 делегати поддържаха оферти състав на съвета, 3-ма бяха срещу, а 7 се въздържаха. Така беше определена и самата Ташкова.

Представителките на Благоевград възразиха против издигната номинация на Елена Ташкова за член на Националния изпълнителен съвет. Оказа се, че тя не е номинирана от локалната конструкция:

" Всички ние сме извънредно учудени от номинацията на госпожа Елена Ташкова, тъй като това не е нашата номинация. Тук сме 22-ма души и никой не желае госпожа Ташкова. Никой от нас не е дал своя вот за нея. Кой и по кое време е изпратил нейната номинация, не знаем. Ние не сме съгласни с това ", разгласи регионалният координатор на женската организация Адриана Мелниклийска.

" Аз ще ви отговоря. Кой, по кое време и къде я е номинирал си е ваша работа. Вашата организация с сходно разцепление докара до това да губим избори след избори. Вашите разправии доведоха до това. Не ми се идва при вас, с цел да не ви чувам разправиите кой е по-голям. В Благоевград няма нещо, което да не сме създали. И вие губите избори, несъмнено гласувате едни против други ", разяснява в отговор водачът на ГЕРБ Бойко Борисов.

" Нашите номинации бяха Адриана Мумджийска и Росица Димитрова. Не бяхме дали утвърждение за тази номинация. Затова се получи тази обстановка ", сподели Мелниклийска.

Във фейсбук групата " Невежа власт " беше оповестена част от словесната престрелка сред благоевграската конструкция на ГЕРБ и Бойко Борисов.

Борисов беше обществено съкрушен от Жени-ГЕРБ в Благоевград. Адриана Мелниклийска изиска думата и възнегодува против натрапена номинация за националното управление, която не са излъчили.

„ Ние присъстваме 22 дами в залата и за всяка от нас, като се изключи една, единствена, която вие дадохте за номинация от Благоевград, всички ние сме извънредно учудени за какво това е нашата номинация, тъй като нашите номинации публично са други. Не сме номинирали лицето Елена Ташкова. Кой и по кое време е изпратил на централата тази номинация, и кой и по кое време я е утвърдил за нашата област, за нас е неразбираемо. Гарантирам ви, че нито една от дамите, като се изключи самата Елена Ташкова, не желае да гласоподава за нея”, самоуверено се изрече Мелниклийска.

Борисов незабавно укори Жени-ГЕРБ от Благоевград, че поради техните разправии партията му губи изборите в този район. Постепенно гневът го завладя изцяло и той стартира да изброява какъв брой здания е санирал в града и какво е построил.



Бел.ред.
2 509 864 българи обявиха на, че депутатите би трябвало да се избират на мажоритарни избори в два тура, само че политическия хайлайф и неговите кукловоди не разрешават това да се случи, а в техните медии тематиката е табу.

Легитимни ли са за Вас определените по-късно парламенти?

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР