Видео от охранителни камери показват, че репортерът на Господари на

...
Видео от охранителни камери показват, че репортерът на Господари на
Коментари Харесай

Камери показват, че Димитър Върбанов се ”пребиел” сам

Видео от охранителни камери демонстрират, че репортерът на ”Господари на ефира ” Димитър Върбанов не е обичай въобще от набедените склададжии. От камерите се вижда, че двама мъже избутват репортера до вратата на склада, отварят я, след което го добутват на открито и я затварят след него. Бой няма, единствено инсценировка.
Версията на журналиста беше, че при опит да снима репортаж в склад за хранителни артикули във Велико Търново в сряда вечерта е хвърлен върху бетонова площадка, получил пострадвания по ръцете и главата, поради което беше настанен в Спешното поделение във Велико Търново.

Огласеното похищението над репортера на " Господари на ефира " провокира даже реакцията на премиера Бойко Борисов от Ню Йорк. Лично той в четвъртък " разпореди " причинителите да бъдат арестувани и против тях да бъде стоварена " цялата суровост на закона ".

Няколко часа по-късно Районната прокуратура във Велико Търново упрекна двама души в причиняване на лека телесна щета по хулигански подбуди на Върбанов и ги задържа за 72 часа, до момента в който съдът прегледа настояването за непрекъснатия им арест.

Кадри от охранителните камери във въпросния склад, публикувани в Yotube от Медиапул, демонстрират по какъв начин Върбанов самичък пада на земята, след което оператора от екипа му стартира да го снима. Репортерът остава на земята за известно време, подпрян на лакът и приказва пред камерата на сътрудника си. Впоследствие той ляга по тил, а операторът му звъни по телефона. Накрая на мястото идват двама служители на реда. Кадрите може да видите сами.





Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР