Видео: Нова Тв77-годишният Коста Янков намери смъртта си по време

...
Видео: Нова Тв77-годишният Коста Янков намери смъртта си по време
Коментари Харесай

Кой и защо удуши дядо Коста на поклонническия поход?

Видео: Нова Тв

77-годишният Коста Янков откри гибелта си по време на поклоннически преход до Рилския манастир. Тялото на мъжа беше намерено сред две радомирски села, а през вчерашния ден стана ясно, че той е бил погубен, заяви Нова Тв.

Първоначално проверяващите решили, че най-вероятно възрастният мъж е умрял при пътен случай. По-късно станало ясно обаче, че пострадванията по тялото на бай Коста са от физическо принуждение.

По няколко версии работят проверяващите за убийството на възрастния мъж. В събота поклонническата група е стигнала село Дрен.

Местните хора посрещат шествието тържествено. Коста Янков обаче не бил с групата сега, в който тя пристигнала в Дрен. Обикновено той изоставал поради проблеми с очите.

Придвижвал се паралелно, само че по асфалтови пътища. И когато в съботния ден останал в Долна Диканя уверил останалите, че знае от кое място да мине и по какъв начин да стигне до Дрен.

„ Не личеше, че има проблем със зрението, макар че мъчно различаваше хора отблизо разстояние ", изясни пред Нова телевизия кметът на град Българово Йордан Йорданов.

„ Той имаше къща в Българово, само че отиде да живее в землището на друго място. Той не е конфликтна персона, беше положителен човек ”, изяснява кметът. Той на няколко пъти опроверга появилата се през вчерашния ден информация, че Коста Янков е бил нападателен.

От полицията изключват вероятността убийството да е осъществено от различен човек от поклонническата група. Мъжът не е носил пари в себе си. Разследването продължава.

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР