Видео: ИнстаграмДа, отива си лятото и определено идва есента... но

...
Видео: ИнстаграмДа, отива си лятото и определено идва есента... но
Коментари Харесай

Яна Маринова с екстремно преживяване на вълнолома във Варна

Видео: Инстаграм

Да, отива си лятото и несъмнено идва есента... само че това надалеч не значи, че е прекомерно късно за още няколко последни морски завършения.

Очевидно и Яна Марина е на безусловно същото мнение. Чаровната актриса пусна свое видео в обществената мрежа, което е снимала на вълнолома в град Варна, написа dir.bg.

На него брюнетката с изключение на личните си безредици, демонстрира и тези на морето.

Маринова е от хората, които намират наслада даже в дребните неща от живота и даже бурните талази не са в положение да помрачат положителното ѝ въодушевление.

Така става и в клипа... В който, до момента в който Яна се радва на морските пръски, изненадващо и за нея самата, в гърба ѝ се разрушава огромна вълна.

Но въпреки и цялата подгизнала, тя не губи своя възторг и продължава необятно да се усмихва.

" Ум белия делфин реши да се разноски по вълнолома на Варна. Много мъдро решение... Сега ма`ам по гащи и по шал към театъра ", гласят закачливите послания към видеото, което тя показа както на формалната си Facebook страница, по този начин и на тази в Инстаграм.

Нейните фенове незабавно започнаха да допускат какъв брой ужасно би трябвало да е било преживяването и каква лудетина е актрисата.

Но наред с позитивните отзиви, имаше и загрижени мнения.

" Само да загатна, че това което си направила е пъклен неуместно и рисково за самата теб! А в случай че те дръпне вълната?!? Защото такива случаи има! ", написа един от потребителите. "

 

 
  View this post on Instagram   
Не доста мъдро решение да се разходя по вълнолома
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР