Видео: Беларус сега, You tubeПоне 100 000 души излязоха на

...
Видео: Беларус сега, You tubeПоне 100 000 души излязоха на
Коментари Харесай

Над 100 000 на митинг в Минск, полицията арестува безразборно

Видео: " Беларус в този момент ", You tube

Поне 100 000 души излязоха на следващия протест против Лукашеко в столицата на Беларус през днешния ден.

От оповестени в Telegram канала " Беларус в този момент " ускорени фрагменти на митинга се вижда мащабът на митинга.

Днешният протест беше съпроводен с брутални и безразборни арести. Според говорителката на министерството на вътрешните работи Олга Чемоданова, беларуската полиция е задържала 250 участници в днешните митинги в столицата Минск.

Аргументите за арестите, които изброи Чемоданова са шокиращи: Задържаните са употребявали флагове и други знаци, които не са били регистрирани по открития ред, както и плакати с друго наличие, в това число оскърбително, сподели тя, написа

От оповестени в Telegram видеа се вижда бруталността на полицията на Лукашенко и лишените от всякаква логичност арести. Полицията върви зад митинга и арестува, който и да е.

Брутални са и фрагментите от арестите на проспект " Дзержински ". Там полицията се втурва към група млади дами, които не вършат нищо и стартира да ги отвлича.

Протестите са и в други градове в страната, а насилието на полицията е също толкоз брутално и безсмислено. В Жодино - незначителен град край столицата Минск, служител на реда удря в пестник в лицето жена, която се пробва да приказва с него.

Съобщете ни, в случай че видите неточности и нередности в публикацията или мненията. Пишете непосредствено на [email protected] . Ще обърнем внимание!

За реклама в "Петел " на цена от 50 лв. на ПР обява пишете на и вижте още в -.

Прочети тук -
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР