Видели бял свят шпионски документи потвърждават, че Владимир Путин наистина

...
Видели бял свят шпионски документи потвърждават, че Владимир Путин наистина
Коментари Харесай

"Сън": Путин е с рак на панкреаса, Паркинсон, тъпче се с обезболяващи

Видели бял свят шпионски документи удостоверяват, че Владимир Путин в действителност има ранна фаза на заболяването на Паркинсон и рак на панкреаса. Здравето на 70-годишния съветски водач от дълго време е източник на спекулации – западните разследващи служби допускат, че той има съществени здравословни проблеми. Слуховете за неприятното здравословно положение на президента се носят от години – и се счита, че той е наблюдаван от екип лекари, които деликатно наблюдават здравето му.

Имаше западни изказвания за здравето на Путин, изключително от някогашния началник на МI6 сър Ричард Диърлав, който съобщи, че съветският водач ще бъде изпратен в санаториум и ще си отиде от властта до 2023 година заради здравословни проблеми. Неотдавна Путин беше сниман със съмнителни следи от венозно лекуване на гърба на ръката си – на фона на слуховете, че страда от рак и осакатяващи болки.

А в имейли, които в този момент са видени от The Sun Online, източник от съветското разузнаване, непосредствен до Кремъл, наподобява удостоверява, че Путин е диагностициран с ранен етап на Паркинсон и рак на панкреаса. В тях се споделя, че има и клюки, че той към този момент има рак на простатата.

„ Мога да потвърдя, че той е диагностициран с ранен етап на заболяването на Паркинсон, само че тя към този момент прогресира “, твърди в имейл вътрешният човек от съветските служби за сигурност.

„ Този факт ще бъде отричан по всички вероятни способи и прикрит. Путин постоянно се тъпче с всевъзможни типове тежки стероиди и новаторски обезболяващи инжекции, с цел да спре разпространяването на рака на панкреаса, който неотдавна му бе диагностициран. Това освен предизвиква мощна болежка, само че Путин има положение на подутина на лицето и други странични резултати – в това число пропуски в паметта. В близкото му обграждане се носят клюки, че с изключение на рак на панкреаса, който последователно се популяризира, Путин има и рак на простатата. “

Представители на Кремъл постоянно са отричали, че има нещо неправилно с техния водач.

Путин от дълго време се гордее с имиджа си на „ мощен човек “ – само че трагичната му смяна през последните няколко години провокира спекулации, че може би страда от тежко физическо заболяване.
Публичните му изяви по време на войната в Украйна демонстрират, че той не може да си поеме мирис, препъва се в думите си или наподобява отпаднал. По-рано този месец Путин изглеждаше с забележими болки по време на парада на Червения площад в Москва, с който означи нарушаването на интернационалното право, с цел да анексира четири района в Украйна.

Болният автократ имаше маниакален тип с възпалени бузи и зачервено лице. Политическият анализатор Валерий Соловей твърди, че Путин страда от редица съществени болести – в това число рак, болест на Паркинсон и шизофренично разстройство. Соловей съобщи, че здравето му „ се влошава… трагично “ – и допусна, че здравословното положение на тирана е повлияло на преценката му за буксуващата война.

Миналата седмица Путин наблюдаваше по какъв начин се изстрелват балистична и крилата ракета, до момента в който Москва симулираше голям удар по Запада.

Руският президент нееднократно е повдигал въпроса за потребление на нуклеарни оръжия – и има, че може да се готви за тест в Черно море. Специалистът по доктрина на игрите Георгий Егоров предизвести, че нуклеарният удар „ има смисъл “ за Путин, в случай че му остават единствено няколко месеца живот. Той съобщи пред „ Новая газета “: „ Използването на нуклеарно оръжие има смисъл за Путин единствено в една обстановка – в случай че слуховете за здравословните му проблеми са правилни – в случай че му остават няколко месеца живот – той не желае да остане в историята като губещ. “

Това се случва, откакто видеоклип разкри тайнствен белег на ръката на Путин, до момента в който той се пробва да хване ръката на съветски боец предишния месец.

Той направи рядката поява, до момента в който стреляше със снайперска пушка в подготвителен лагер за мобилизирани руснаци. Кореспондентът на Kyiv Post Джейсън Джей Смарт твърди, че „ видеоклипове, оповестени от [руските] държавни вести, демонстрират нещо, което би могло да бъде следи от интравенозни инжекции, върху ръката на Путин “.
ой също по този начин твърди, че Москва е пуснала два видеоклипа – един с водни знаци, които сякаш прикриват ръката на Путин, и различен, на който въобще не се виждат.

Държавните вести на Русия небрежно изтриха фрагментите, което в допълнение ускори спекулациите за неприятното здравословно положение на Путин.

Бившият сътрудник за Украйна Том Уорнър съобщи: „ Изтеглих 5-те видеозаписа на това събитие, оповестени в Телеграм… и разгледах деликатно всички за фотоси на гърба на ръката. Изглежда, че това е просто чудноват ъгъл на изпъкнали вени. Но ръката и лицето са подпухнали във всички подиуми. Дългосрочни стероиди. Лорд Данат, някогашен шеф на щаба на защитата, съобщи, че „ черните ръце “ на Путин могат да издадат същинското положение на здравето му. “

Той съобщи пред Sky News: „ Внимателните наблюдаващи в този момент виждат, че ръцете му наподобяват много черни от горната страна, което е знак за инжекции, които се слагат, когато други елементи на тялото не могат да одобряват инжекции. „ Интересно е да се означи това и просто да се следи дали той е толкоз здрав и в добра форма, колкото би желал да се показа. “

Други настояват, че следите може да са от захапване, а пенсиониран неврохирург споделя, че това са „ склеротични вени от голям брой катетри за интравенозно приложение “.

Вътрешни хора от Кремъл признават, че здравето на Путин „ внезапно се утежнява “ – и даже се твърди, че на някои събития той е употребявал двойници.

Последните фотоси демонстрират, че Путин наподобява по-слаб, с подпухнало лице, а критиците настояват, че по време на обществени изяви той се е хващал за стените на бюрата, с цел да прикрие треперенето си. По време на диалози с министъра на защитата Сергей Шойгу възрастният тиранин беше сниман да се хваща за масата и да се прегърбва в символ, че страда от Паркинсон.

Ръцете на съветския водач пък трепереха мощно във видеоклип, показващ по какъв начин той посреща беларуския президент Александър Лукашенко в Кремъл.

На други фрагменти се вижда по какъв начин Путин прехапва устни и разсеяно се суети по време на църковна работа, което още повече подхранва изказванията, че автократът страда от неизлечимо заболяване.
Той също по този начин изглеждаше, че куца и се гърчи, до момента в който върви, по време на диалозите в Москва с генералния секретар на Организация на обединените нации Антонио Гутериш през април. А през юни на Путин е била оказана „ незабавна здравна помощ “, откакто е бил повален от „ остра болест “, съгласно вътрешни хора в Кремъл.

Твърди се, че на Влад му станало неприятно, до момента в който разговарял с военните си шефове, и получил „ остро неразположение, уязвимост и зашеметяване “, когато станал от бюрото си след 90-минутна виртуална сесия.
Източник: novinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР