„Вида Пиронкова не обижда мен, а себе си. По никакъв

...
„Вида Пиронкова не обижда мен, а себе си. По никакъв
Коментари Харесай

Жана Бергендорф: Вида Пиронкова не обижда мен, а себе си

„ Вида Пиронкова не наскърбява мен, а себе си. По никакъв метод няма да вляза в дискусия и пояснителен режим. Не съм изменник, истината е друга, само че избирам да запазя безмълвие “, отсече Жана Бергендорф, разбра HotArena.

Това бе сбитият й коментар пред „ България Днес “ във връзка зародилите се кавги към състезанието „ Евровизия “.

Първоначалната концепция беше Жана да взе участие в него с песента на Пиронкова „ Прераждане “. Парчето обаче изненадващо отпадна от конкуренцията. Композиторката е гневна на червенокосата изпълнителка, задето редом е поела ангажимент да взе участие в състезанието и с друга ария – на Борислав Миланов. Именно той стои зад други два сполучливи плана – на Поли Генова и на Кристиан Костов в предишните издания на „ Евровизия “.

„ Съсипана съм! Бях от дребното, които подадоха ръка на подобен злепоставен реализатор като Бергендорф. От мен неприятно не е видяла, а най-после ми се подигра в лицето “, изрева Пиронкова, откакто разбра, че „ Прераждане “ не е оценена от интернационалното жури да продължи нататък в борбата.

Според нея дейностите на Жана са „ изменничество “ и „ двойна игра “. На своя страна Бергендорф отхвърли да разкрие дали в действителност ще ни показа с друга ария на „ Евровизия “, направена от Миланов.
Източник: slava.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР