Viber постепенно разширява капацитета на приложението за видео разговори(снимка: Rakuten

...
Viber постепенно разширява капацитета на приложението за видео разговори(снимка: Rakuten
Коментари Харесай

Viber разширява груповия видеочат до 30 участници


Viber последователно уголемява потенциала на приложението за видео диалози
(снимка: Rakuten Viber)

П риложението за известия и връзка Viber разгласи, че ще разшири потенциала си за групови видео диалози до 30 участници в едно позвъняване в международен мащаб.

В ерата на новото обикновено и поредните талази на противоепидемични ограничения, въведени в цяла Европа, разширението на потенциала на групови видео диалози до 30 участници е решение за осъществяване на отдалечени срещи по разнообразни мотиви, подчертаха от разработчика.

„ Вярваме, че с последователно разширение на потенциала ни за видео диалози, повече хора ще могат да останат свързани и да продължат да си взаимодействат още по-продуктивно онлайн ”, показа Атанас Райков – старши шеф на Rakuten Viber за Европа, Близкия изток и Северна Африка
още по тематиката
Така да вземем за пример, от усъвършенстваната функционалност ще се възползват учители и възпитаници. Груповите видео диалози са подобаващ инструмент за ръководство на отдалечено образование, класни и извънкласни действия, курсове и образования от друго естество.

Разширената функционалност на Viber улеснява и бизнеса. Благодарение на новия аспект (grid view) както за десктоп, по този начин и на мобилни платформи, потребителите могат по-лесно да организират своите бизнес срещи и диалози в онлайн среда – на добре познатата им платформа за връзка.

С новата функционалност към този момент е допустимо онлайн събирането и на повече членове на фамилията или другари в един диалог.

За да стартира групово видео позвъняване, потребителят просто би трябвало да натисне бутона „ видео ” в горната част на екрана или да добави още участници към настоящо видео позвъняване. Може да се обади и непосредствено на към този момент съществуваща група и да избере кои участници да се причислят.

Капацитетът за групови видео диалози ще бъде уголемен в допълнение през идващите месеци, прецизираха от Rakuten Viber.
Източник: technews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР