Входната врата на къщата на убития Красимир Каменов – Къро

...
Входната врата на къщата на убития Красимир Каменов – Къро
Коментари Харесай

Общински съветник от Кейптаун бил съсед на Къро, описа ги като „хора, които се пазят постоянно”

Входната врата на къщата на убития Красимир Каменов – Къро е била разрушена, като през нея евентуално е било минато с автомобил, оповестява „ Cape Times ”.  Местните са шокирани от  кървавото закононарушение, защото кварталът „ Константия ” е един от най-сигурните в Кейптаун.
Прочетете още
Съсед на Къро се оказа и общински консултант от града - Емил Лангенховен, който сподели, че до момента в никакъв случай не е имало сходно закононарушения в региона.

„ Познавам къщата, като минавам около нея. Тя постоянно е била затворена, като има и доста камери, което предизвикаше съмнение измежду жителите. Има доста високи стени, тъй че никой не знаеше какво се случва вътре. Двойката е разказана като хора, които се пазят сами и живеят с децата си. Районът е прочут със своята висока степен на сигурност. Имаме очевидно и внимателно квартално наблюдаване, както и други частни ограничения за сигурност и сигурност “, сподели Лангенховен.

Местната медия оповестява, че все още няма обвинени, като се чака през днешния ден да бъдат обявени повече детайлности за закононарушението.

Всичко за убийството на Къро и брачната половинка му:
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР