Вгледайте се внимателно. Джон Уокър не си е пуснал дълга

...
Вгледайте се внимателно. Джон Уокър не си е пуснал дълга
Коментари Харесай

"Джейн Уокър" слага край на половото неравенство в уискито

Вгледайте се деликатно. Джон Уокър не си е пуснал дълга коса и не носи ботуши с високи токове. Това е Джейн Уокър.

Иначе в бутилката с черен етикет е същото положително 12-годишно уиски на " Диаджео ". Просто компанията реши да направи жест към дамите като на 1 март пуска лимитирана като количество до единствено 250 000 бутилки серия от един от най-прочутите марки в света на алкохолните питиета.

" Джейн Уокър " ще се предлага единствено на американския пазар, като лондонската компания споделя, че го прави в чест на дамите и показва " още един знак на желанието ни да прогресираме ", само че в реалност опитва да разшири известността си и измежду тази половина от човечеството.

Цената за 750 мл бутилка е 34 $, като един $ от всяка продажба ще отива в поддръжка на дела в помощ и отбрана на дамите.

Най-големият производител на спиртни питиета в света предприе теста в миг, когато английската бирена промишленост сформира етичен кодекс, призоваващ да се изхвърли сексизма от бранша, в това число от рекламите и етикетите, тъй като това отблъсква част от клиентите.

" Джони Уокър " е артикул на спиртоварната в Килмарнок, учредена през 1820 година от Джон Уокър. " Джейн Уокър " е първата толкоз решителна смяна на знака от повече от 100 години насам.
Източник: dnevnik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР