Везните са хармонични, приятни и уравновесени хора, а под невъзмутимия

...
Везните са хармонични, приятни и уравновесени хора, а под невъзмутимия
Коментари Харесай

10 жестоки истини за любовта към Везните

Везните са хармонични, приятни и уравновесени хора, а под индиферентния им тип се крие забавна, възхитителна и ярка персона. Ето още няколко обстоятелството за Везните, които няма да ви оставят безразлични към тези занимателни хора:

1. Те са малко „ тра-ла-ла “

Везните, родени сред 4 и 13 октомври, са странни хора. Обичат да танцуват без музика, да имитират звуците на животни или да вършат нещо ексцентрично. Каквато и да е проявата на тяхната чудноватост, тя съществува и няма изплъзване от нея.

2. Нерешителни или не?

Везните мъчно вземат решения. Независимо дали става въпрос за избор на сладолед или сложен житейски извод. За тях всяко решение е въпрос на живот и гибел, без значение какъв е залогът.

Везните ще претеглят всички плюсове и минуси, до момента в който не се докарат до полуда. И откакто създадат избор (обикновено благодарение на различен човек), има огромен късмет да съжаляват съвсем незабавно или да прекарат остатъка от живота си, чудейки се какво би се случило, в случай че бяха избрали другата алтернатива.

3. Те са миротворци

Везните желаят международен мир. И макар че това, за жалост, не е постижимо, те въпреки всичко ще работят по въпроса.

Мразите ли някого? Дори в случай че Везните също не харесват този човек, те ще посочат достолепията му, единствено в името на справедливостта.

4. Трудно споделят „ Не “

Дори в случай че Везните са възнамерявали всичко две седмици авансово, те отново ще намерят време за забавен план на работа, среща с другар или посещаване на нова галерия. Те просто не могат да отхвърлят на хората.

След като знаете това, даже не си помисляйте да се възползвате от слабостта на Везните и да ги помолите за милион услуги, защото… те евентуално ще ви кажат „ да “.

5. Те страдат от синдрома на пропуснатите изгоди и са ревностни

Те постоянно желаят да са наясно с всички събития и не желаят да пропуснат нито едно от тях. Red Hot Chili Peppers или LP в града, откриването на ново арт пространство или галерия на цветя – те би трябвало да участват на всички места!

Ами ревността? Това няма нищо общо с равнището им на доверие във вас. Не е поради вас, поради тях е.

Ако не знаят всички детайлности за онази нощ с приятелите ви, мозъците им сами измислят най-лошия вероятен сюжет.

6. Те са необикновено очарователни и обичат да флиртуват

Везните са любимци на всички и обичат да флиртуват. Но не се тормозете, те не са измамници и са обвързани единствено с един сътрудник. Везните просто обичат да разпръскват своя сексапил, като са харизматични и привлекателни за хората към тях.

7. Нуждаят се от време за презареждане

Някои хора назовават ​​тази линия на Везни „ мързелива “. Разбира се, те обичат да си почиват, само че единствено с цел да възобновят силите си за нови завършения. Така че, в случай че Везните спят до обяд в неделя, това значи, че са си прекарали добре през уикенда.

8. Обичат красивите неща

Те са малко материалисти и обичат да пазарят. Въпреки това, Везните избират да влагат в качество, било то чанти или домакински фон, и нормално са подготвени да отделят солидна сума за дадена движимост. Това не значи, че те чакат диаманти от вас, само че в случай че им предложите, няма да откажат.

9. Те са страхотни слушатели

Можете умерено да отидете при тях за решение на проблеми. И до момента в който Везните не могат да подсигуряват, че ще ги разрешат, те постоянно ще бъдат там, с цел да предложат приятелско рамо, да предложат състрадание и прочувствена поддръжка и да оказват помощ за облекчение на бремето от паниките.

10. Обичат да одобряват нови провокации

Те не се носят по течението и постоянно са подготвени за идващото премеждие: уроци по китара, образование по джудо или проучване на нов език.

Дори в случай че Везните са щастливи в фамилния живот и кариерата, те не престават да жадуват за нови познания и постоянно ще отделят време за тях. И в случай че това значи да отделят по-малко време на избраника си, по този начин да бъде.

Източник: svobodnazona.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР