ВезниМожете да очаквате успешен месец в кариерата и финансите. Ще

...
ВезниМожете да очаквате успешен месец в кариерата и финансите. Ще
Коментари Харесай

Какво очаква Везни, Скорпион и Стрелец през месец Октомври?

Везни

Можете да очаквате сполучлив месец в кариерата и финансите. Ще постигнете постоянен прогрес по въпросите на междуличностните връзки и здравето. За да обърнете уседналото положение на бизнеса, ще би трябвало да поемете някои опасности, с цел да се справите със обстановката през първата десетдневка. Похвалите, получени от вас за добра работа на професионалния фронт, ще ви стимулират и насърчат да работите повече. Домът и фамилният живот стартират да се уреждат след фаза на турбуленция и раздори. Съвместният живот в взаимно семейство ще се окаже окуражаващо, още повече, когато отидете на къса отмора дружно. Инвестицията в строителния бизнес може да докара до ползотворни резултати. Вие се оказвате в светлината на прожекторите, когато вашата помощ и принос ще са обществено приети.

Скорпион

През този месец, шансът може да ви се усмихне. Вашите съществени старания могат да впечатлят шефовете ви, което да докара до парична премия или обществено самопризнание. Членовете на вашето семейство евентуално ще бъдат във екстаз от вашите достижения. Финансовото ви състояние обаче може да не е идеално. Предишните вложения могат да донесат единствено минимални облаги. Раздорите могат да доведат до спиране на любовния ви живот. Внимателното отнасяне по сензитивните тематики може да помогне за заздравяването на скъсаните връзки. Пътуването до някоя туристическа дестинация може да ви подмлади. В наличието на родственици и членове на фамилията има възможност имуществените разногласия да бъдат позволени по взаимно единодушие.

Стрелец

Вашият професионален живот може да бъде много обещаващ. Поемането на повече отговорности на работното място евентуално ще ви донесе бонуси, както и парични облаги. В  личен проект може да бъде доста многолюден и радостен. Пристигането на някой родственик в фамилията евентуално ще повдигне духа на всички, разпространявайки наслада вкъщи. Романтичният ви живот може да ви аргументи някои разочарования. Приемането на вашия любовен живот и колегата ви за даденост може да принуди да вземете бързи решения. По отношение на парите е евентуално да извършите дребни облаги от предходни вложения. Преразходът, въпреки това, може да докара до финансови загуби. Плановете за пътешестване с другари може да се осъществен или не. По отношение на недвижимите парцели е евентуално да сключите страхотна договорка.

*Това са систематизирани прогнози, основани на вашия лунен знак. А не персонализирани прогнози!

Хороскопът е направен от езотеричния анализатор Красимир Куртев - Doctor Honoris Causa.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР