Ветераните на Локомотив и Динамо (Москва) направиха 3:3 в истинско

...
Ветераните на Локомотив и Динамо (Москва) направиха 3:3 в истинско
Коментари Харесай

Ветераните на Локо Пловдив и Динамо Москва с голово шоу

Ветераните на Локомотив и Динамо (Москва) направиха 3:3 в същинско шоу на „ Лаута “. Старт на мача дадоха легендите Валерий Юрин, Христо Бонев и Гочо Василев.

Локомотив поведе с гол от съблекалнята на Георги Иванов-Гонзо. Георги Мечечиев удвои преднината на „ черно-белите “. Динамо понижи на 2:1, а Краси Димитров с хубав гол да направи 3:1. Гостите стигнаха до равенството 3:3, като последното попадение падна от дузпа.

Гол на Локомотив пък беше анулиран от ВАР. Съдията Атанас Узунов „ изгледа “ на тв приемник „ деец “ една от противоречивите обстановки и се увери, че има засада при гола. Жълт картон получи един от асистентите на основния рефер, който „ не помни “ да вдигне флага за засада. Треньорът на Локомотив Ганчо Пеев също беше предизвестен официално  поради „ реплики “ към съдията.

Ветераните на Динамо (Москва) изненадоха с дарове Христо Крушарски на галавечерята след мача. Руснаците подариха на притежателя на „ черно-белите “ портрет на именития вратар Лев Яшин, както и биография на играча, подписана от ветераните на Динамо.

Президентът на ветераните на Динамо (Москва) Владимир Долбоносов дефинира престоя като петзвезден. 

" Дружбата победи. Всичко в Пловдив ни хареса. Ще се върнем в Москва единствено и само с хубави усещания. Имахме чудесна културна стратегия, запознахме се с Пловдив, имахме екскурзии. А и се зарадвахме на българското слънце. Бих определил престоя ни като петвезден ", съобщи Долбоносов пред формалния уебсайт на Локомотив Пд.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР