Вестник “Екип излиза с изненадваща информация, която може да промени

...
Вестник “Екип излиза с изненадваща информация, която може да промени
Коментари Харесай

Мбапе може да напусне ПСЖ година по-рано

Вестник “Екип ” излиза с изненадваща информация, която може да промени обстановката към Килиан Мбапе и възможното му прекосяване в Реал Мадрид. Световният първенец с екипа на Франция подписа нов контракт с ПСЖ в края на май, който трябваше да го задържи на “Парк де Пренс ” за идващите три години, въпреки се смяташе за съвсем несъмнено, че той ще се озове на “Сантиаго Бернабеу ” без пари.

Сега обаче френското издание твърди, че новото съглашение на Мбапе с парижани не е за три сезона, а единствено за два. Третата година е по желание и клаузата за нея не може да бъде задействана без единодушието на играча. Това автоматизирано значи, че нападателят може да се окаже още веднъж в ролята на свободен сътрудник с година по-рано от плануваното, а точно през лятото на 2024-а. В последните седмици все по-настоятелно медиите в страната пишат за спора сред френския национал и неговия съотборник Неймар.

Макар връзките сред Мбапе и шефовете на Реал Мадрид, а и тези на Ла Лига да се обтегнаха в последните месеци, въпреки всичко продължава да бъде извънредно евентуално той да облече фланелката на “лос бланкос ” в даден миг в близко бъдеще.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР